__bahar مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 51 عنوان رمان خونا 3530 بازدید | 52 پست رمان قشنگ چی خوندید؟ 1399/12/24 | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9479 رژلب قرمز(ب نظرم چون قشنگ بود چون برعکس بقیه رمانا کمتر توهم داشت) واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
fbehrokh عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1241 محو شده در ابرها.تقاطع.جمعه ۳۰اسفند.ناردانه.فانوس دریایی و......
loveallah عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 7004 قرعه به نام سه نفرواحد رو به رویی ....این من باش گریه کردم اولین رمان بود ک خوندمشرمان گرگینه عالی بود قشنگ ب پزشکی علاقه داشته باشی تو این برودیگ امممم هکر قلب رو دوسش داشتم وااای اشرافی شیطون بلا بخونی جر میخوری از خنده برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
گلللی عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 4923 راز یک سناریوتقاصگناهکاراسطورهتب داغ هوسدر حسرت آغوش توپانتی بنتیآن نیمه دیگرگندم
__bahar مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 51 من دارم پاییز اخرین فصل سال میخونم اسم شخصیتش مهتابه؟
__bahar مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 51 قرعه به نام سه نفر واحد رو به رویی ....این من باش گریه کردم اولین رمان بود ک خوندمش رمان گرگینه عا ... گرگینه ک عالیه
دنیا٧۵ عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 7647 رژلب قرمز(ب نظرم چون قشنگ بود چون برعکس بقیه رمانا کمتر توهم داشت) پایانش خوب بود؟ژانرش چیه
loveallah عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 7004 راز یک سناریو تقاص گناهکار اسطوره تب داغ هوس در حسرت آغوش تو پانتی بنتی آن نیمه دیگر گندم من همشون رو خوندم 😁یادمه راهنمایی بودیم مینشستیم رمانایی ک میخوندیمم تعریف میکردیمبراهم😂😂😂 برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
__bahar مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 51 قرعه به نام سه نفر واحد رو به رویی ....این من باش گریه کردم اولین رمان بود ک خوندمش رمان گرگینه عا ... قرعه سه نفرو و واحد دوبرویی و خوندم با هکر میخای من بت ی پیشنهاد بدم بیشتر گریه کنی؟
madridiista عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3111 تو چه ژانری؟ازین رمان آبکی های ایرانی یا رمان های خفن و درست و حسابی منظورته؟ مردم ترجیح میدهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آنها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آنها بگیرد ... استیون هاوکینگ