2777
2789
عنوان

نی نی یار واقعا که امشب دلمو شکوندی

604 بازدید | 51 پست

امشب میخواستم رازی که ۱۷ ساله باهامه و به هیچکس نگفتم و میدونم ابدی میشه و با خودم به گور میبرم آرزوشو

اینجا بگم اما هر بار تاپیکمو یا قفل کردین یا ترکوندین در حالیکه اگه میذاشتین حرفامو بزنم میفهمیدین هیچ نکته انحرافی و غیر اخلاقی توش نیست شما بدون اینکه نتیجه کارو بفهمین سریع قفل کردین در حالیکه اینجا خیلیا تاپیکای غیر اخلاقی میزنن صد صفحه جلو میره توش دعوام میشه ولی بعد یکی دو روز تازه میترکونینش.لااقل میذاشتی داستانمو بگم دلم سبک شه بعد بترکونین درحالیکه شرط میبندم اگه تا آخر میگفتم میفهمیدین نیازی به ترکوندن نبود😔

شرط چاقو مُرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خواستم بگم زود بزار میخابخوابم یهوقفل شد

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
اره منم‌میخواستم برات کامنت بزارم قفل بود چه سریع اخه نی نی یار جان وارد عمل شد همیشه تاپیک ...

آره اصلا نذاشتن حرفامو بزنم بخدا هیچ چیز بدی در ادامش نبود جز سوز دل و غصه و رازی که میخوام با خودم به گور ببرم😔

شرط چاقو مُرد

بااجازه اسی میشه گزارش بزنین اینو🥺♥️https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6077769&slug=دختری-چسبیده-بوده-به-داداشم&postId=181064486

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️