2777
2789
عنوان

بچه ها من نی نی دخمل میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 23 پست
زوده ینی 😄

بله کرونا وبچه کوچیکو وضع ضعیف اقتصادو

بزار برا بعد

بعد شروع کن تا میتونی سردی بخور

فوری بعد از اتمام پریودی نزدیکی کن

وتحت نظر پزشک باش

تا میتونی چیزهای کلسیم  داربخور

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دوستم امتحان کرد شما هم انجام بده انشالله بشه  خودت غذاهایی ک طبع سرد دارن بخور و این ...

همسر ارضا بشه که دیگه خودش نمیتونه چون قدرت مرد از دست میره😆پس بهتره بگی ارضا نشو😄

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
شما مادری؟دیدی که بشه؟اونم بچه ۶ ماهه😐

عزیزم این خانم یه دختر بچه دیده و دلش ضعف رفته

نه اینکه بچه خودشو نخواد

دوست داره دختر هم داشته باشه مثل من که دختر دارم و دلم میخواد پسر هم داشته باشم

حتما بچه ش خیلی ارومه که به بچه دوم فکر میکنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عزیزم این خانم یه دختر بچه دیده و دلش ضعف رفته نه اینکه بچه خودشو نخواد دوست داره دختر هم داشته با ...

منظورم اینه کسی کخ بچه ۶ ماهه داره چه دختر چه پسر انقد اون بچه شیرین و قشنگه دلش واسه بچه دیگه ای تو اون سن  ضعف نمی ره اولا دوما من ۶ تا دختر یا ۶ پسرم داشته باشم هیچ وقت دلم یه مدل دیگشو نمی خواد چون  انسان دیگه جنسیت اش چه فرقی داره سوما کلا من با این دل ضعف رفتنا برای جنسیت بچه مشکل دارم