2777
2789
عنوان

باوجود خوردن پرانول هنوزم...

519 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها لطفا اگه تجربه یا علمشو دارید کمک کنید مشکل معده ک دارم هیچ الان بعضیا میگن معدته از همین اول بگم که من میدونم درد معده چطوره اما گاهی اوقات قلبم تیر می‌کشه وتپش میگیرم بعد حدود یکی دوساعت بعد خوب میشه تیرشم اینجوره مثل یه رعد یهو رد میشه کتفمم یه کوچولو درد میگیره تو قسمت چپ سینم احساس گرفتی میکنم پشت کتنفمم تیر می‌کشه حالا امشب باز اینجور شدم اما نسبت ب همیشه یکم بیشتره واسه اولین بار پرانول خوردم ولی هنوز داره تیر میکشه چرا؟

❄️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرانول واسه تنظیم ضربان قلبه .. ربطی ب درد نداره

خب اینکه میدونی مشکل معده داری همونه دیگه.. منم همینجوریم..البته بیشتر تپش قلب دارم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من لرزش قلب دارم🤦🏻‍♀️قلبم انگار داره میدوعه تو سینم و حس میکنم میخوره به دنده هام بس که تند تند میزنه🚶🏻‍♀️پرانول برای چندساعتی جواب میده روم

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
من لرزش قلب دارم🤦🏻‍♀️قلبم انگار داره میدوعه تو سینم و حس میکنم میخوره به دنده هام بس که تند تند می ...

استرس خاصی داری؟ پروپرانول واسه منم فقط دو ساعت جوابه😐

نه قشنگ زیر سینه چپم تیر میکشه

دکتر نرفتی ؟ خب برو یه نوار قلبی چیزی بگیر ..خیالت راحت میشه .. اینکه ندونی چیه استرس الکی میگیری و هم اوضاع معدت با استرس بدتر میشه هم تپش قلبت

دکتر نرفتی ؟ خب برو یه نوار قلبی چیزی بگیر ..خیالت راحت میشه .. اینکه ندونی چیه استرس الکی میگیری و ...

والا برات بگم دقیقا پارسال دوباره اینجور میشدم گاهی فقط یک نوار قلب دادم گفت سالمی

❄️

برو متخصص قلب،ازت نوار قلب و اکو میگیره،خیالتم راحت میشم،من خودم هر روز پرانول استفاده میکنم،به گفته ی دکترایی که رفتم ،میگن قرص خوبیه،ضرر خاصی نداره،ولی خوب پرانول ۱۰ بهتره