2777
2789
عنوان

موندم توی دو راهی رفتن و موندن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 28 پست
من که حتما میرم. واقعا ۷ سال تلاش کردم بهترین دانشگاه درس خوندم. نمیتونم از هدفم بگذرم. ولی دوسش دا ...

نترس از هیچی نترس

بهتر از اونم پیدا میشه

اخر عشق نهایتش ازدواجه

نهایت ازدواج هم زیر یه سقف میری میبینی کو‌اونهمه عشق

زجر میکشی مردا لیاقت  زنا رو ندارن به خدا ندارن

جوری خوب باش که اگر کسی ترکت کرد به خودش ظلم کرده باشه😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که حتما میرم. واقعا ۷ سال تلاش کردم بهترین دانشگاه درس خوندم. نمیتونم از هدفم بگذرم. ولی دوسش دا ...

اگه واسه تو نباشه که هیچ اگه واسه تو هست یا باهات میاد یا منتظرت میمونه. من به این موضوع ایمان دارم. 

امروز روز منه    
نترس از هیچی نترس بهتر از اونم پیدا میشه اخر عشق نهایتش ازدواجه نهایت ازدواج هم زیر یه سقف میری م ...

اصلا انتظار نداشتم که یکدفعه بگه منطقی بیا تمومش کنیم چون آینده نداریم. کلی تلاش کردم راضیش کنم. نشد که نشد

من مهندسی پزشکیم. میرم حتما ولی دلم گیره پیشش. میترسم‌نتونم فراموشش کنم

به به دختر به این باهوشی چرا باید درگیر احساسات زودگذر بشه 

بهت قول میدم درستو که ادامه بدی بهترینا میاد سمتت 

اونم اگه طاقت دوریتو نداشته باشه میاد پیشت 

جوری خوب باش که اگر کسی ترکت کرد به خودش ظلم کرده باشه😏

اگه واسه تو نباشه که هیچ اگه واسه تو هست یا باهات میاد یا منتظرت میمونه. من به این موضوع ایمان دارم. ...

بهش گفتم منتظرت میمونم تا بیای گف بری دیگه نمیشه یا حتی نمیشه بری و بعد ۵ سال برگردی... میگف رابطه از راه دور سخته

دوست داشتم اینم باهام بیاد. میتونستم ببرمشم. هی میگف زبان سختمه بخونم، کار از کجا اونور پیدا کنم... ...

ولش کن وقتی اون واسه بودن با تو تلاش نمی کنه و حاضر نیست حتی ی ذره خودشو از اون حاشیه امنش خارج کنه