2777
2789
عنوان

داستان زندگی من چرا باید بسوزم به پای خواهرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4168 بازدید | 134 پست
نه عزیزم چه خیانتی  همین که خداتودلت توبه رو انداخته یعنی بخشیده قبلا والان داره خبر میده بهت.. ...

اگه از گدشتم نگم خدا از دستم ناراحت نشه 

چه حرف قشنگی زدی 

مرسی عزیزم 

هروقت یادم میاد چقدر احمق بودم توبه میکنم و گریه میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرار نیست گذشتتو واسه بقیه شخم بزنی....تو هر کاری تو گذشته کردی مهم اینه که الان به نامزدت وفاداریو توبه هم کردی پس نگران نباش به خدا توکل کن و ایند بدون خدا ارحم راحمین پس به بخشش شککککک. نکن

داستانت رو خوندم. عزیز من اصلا از گذشته لازم نیست کسی بدونه نه این آقا نه هیچ کس دیگه، اینو من نمیگم مشاوران قبل از ازدواج میگن. پس در مورد این خیالت راحت باشه. اما در مورد نامزدت بهتره قبل از اینکه همه چی رسمی بشه انقدر وابسته ش نشی.‌ چون خیلی احساسی هستی 

عذاب وجدان نداشته باش که گذشته ات رو نگفتی.گذشته یک زخم هست اگه گذشته نبود تو الان انسان امروزنبودی 

من به خاطر  جلب حس ترحم و تخلیه هیجانات یه مقدارازگذشته ام رو به شوهرم گفتم هروقت باهام دعواکنه میکوبه تو سرم اونا رو. خدا رو شکر میکنم چیز بیشتری بهش نگفتم.  مطمئنا طرفت هم گذشته ای داره الان زمان حال هست عزیزم در حال زندگی کن و اون قسمتی که از گذشته ای که داشتی به صورت تجربه قاب کن رو دیواردلت .باید این اتفاقا در زندگیت میفتاد تا تو انسان امروز میشدی.شادباشی

۶۶۳۸۴۷۸۲  👉👉👉👉👉  کد تپل شدن صورت🤗🤗🤗
نمیخام بهش دروغ بگم نمیخام دیگه اشتباه کنم  بخدا حتی به کسی نگاه نمیکنم خدا منو میبخشه  ...

منم گذشته مزخرفی دارم همسرم از همه چی با خبره بجز یسری جزییات منم توبه کردم و عاشقم 

حدا ستارالعیوبه رازداره نگران نباش

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️