2777
2789
عنوان

درباره خیانت

270 بازدید | 29 پست

این که در طول روز چندین مرتبه اینجا انقدر تاپیک خیانت زده میشه، به نظرتون واقعیه همش یعنی ما آنقدر زن و مرد خائن داریم؟

یعنی ممکن نیست بعضی از این تاپیک ها سرکاری باشه یا با نیت قبح شکنی این کار و عادی جلوه دادنش باشه؟

تا حالا به این موارد هم فکر کردید مخصوصا هدف دار بودن این تاپیک ها؟ 

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم گلم.... شاید درست باشه یا شایدم غلط ولی فک نکنم کسی مریض باشه بخاد شوهرش یا زنشو خائن نشون بده! 

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
نمیدونم گلم.... شاید درست باشه یا شایدم غلط ولی فک نکنم کسی مریض باشه بخاد شوهرش یا زنشو خائن نشون ب ...

مگه ما می‌شناسیم شوهر یا زنشو؟

خوشبختم از اینکه بیش از حد خوشبخت نیستم، دنیا مرا بر فرق سرش جای نداده اما زیر پایش هم لگدمال نکرده😊
اره بعضیا مریضن مگه میشه ادم شوهرش بهش خیانت کنه بعد بیاد اینجا تاپیک بزاره عجیبه

پس چیکار کنه خودشو بکشه؟

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

خیانتکار هست اما همون قدر هم زن و مرد متعهد وجود داره

اینجا میان از مشکلشون میگن برای راه حل یا درددل میکنن تا سبک بشن چون‌مجازیه کسی اونارو نمی شناسه میتونن با خیال راحت حرفاشونو بگن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
مگه ما می‌شناسیم شوهر یا زنشو؟

نه ولی خب عقده هاشو میخاد خالی کنه بگه تو نی نی سایت تا بلکه اروم شه😕

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️