2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست
یا ابلفض😆🤣🤣🤣

منو تاپیکت خواسته بودی اگ اولین بارشه شاید پشیمون بشه شایدم نه نمیدونم عزیز

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی فرست دیگه بهش بده. و ی فرست هم به خودت. بعد کشف کن چرا اینجور شده  چون احساس میکنم آدم پیگ ...

فرصت دادم بهش  هیچ دلیلی نداره واسش اهل مجازی هم نیست موندم که از کجا پیداش کرده اصلا😒از صداشم معلوم بود مجرد نیس  بخدا آرامش ندارم 

اورییم ساکت اولمور😭😭😭😭

منو تاپیکت خواسته بودی اگ اولین بارشه شاید پشیمون بشه شایدم نه نمیدونم عزیز

خیلی زیاد شده شک کنم ولی هیچ وقت نتونستم ثابت کنم  فقط این دفعه تونستم اونم گفت دیگه تکرار نمیشه 

آره تو رو خواسته بودم تاپیکم  حالا شوهر من که کلی خسیسه واسه زنه پول فرستاده😭🥺

خیلی زیاد شده شک کنم ولی هیچ وقت نتونستم ثابت کنم  فقط این دفعه تونستم اونم گفت دیگه تکرار نمیش ...

توام ازش پول بگیر به هر دلیلی 

نزار پول تو دست و بالش بمونه 

شوهر من تیغ میزد دختره رو 😂 تو یکماه دوتومن گرفته بوده ازش علاوه پول رستوران و قهوه خونه و ... 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
آخه نیه؟ الاهع توکول حتما سنون دع شانسون بلعیمیش آعلاما بیاز فیکر علع

آلاه شاهد دی بیر لحظده فیکریمنن چیخمیر اعصابمی قاتیپ فقط ایستیرم او آروادی تاپام گوزون چخاردام 

😖😖😖

هلع هاردان بولمیسن؟ گردون بیلع لرین بیردع

سیم کارتشو ریکاوری کردم چتاشون بالا اومد شما ررو دیدم عوضی به اسم مرد سیو کرده بود بعدش بهش گفتم بیا بشین کارت دارم شماررو نشونش دادم گفتم این کیه گفت همکارمه الکی بعدم شماررو زود پاک کرد گفت توهم زدی منم ولش کردم دو روز محلش ندادم بعد دو روز اومد گفت چته  عکس چتشونو نشون دادم گفت قلط کردم دیگه تکرار نمیشه که یه هفته بعدش صبح خواب بود زنه زنگ زد بیدارش کردم گوشیو دادم دستش گفتم بزن رو بلند گو حرف بزن عوضی اونم زنرو فحش داد اونم داشت التماس میکرد که چی شده جانم 😒😏منم گفتم مگه نگفتی تمومش کردی پس چرا بازم زنگ زد گفت بخدا شمارشو پاک کردم نداشتم شمارشو بهش بگم بعدم من کلی گریه کردم که طلاق میخام اونم سیم کارتشو شکوند من یکم آروم شدم حالا بعد کلی اصرار که من اون خطو ده ساله دارمش همه دوستام سر کارم و بانک و قبض و اینا اینو دادم رفته گرفته همون خطو من دارم دیوونه میشم 

منم با شماره خودم پیام دادم زنرو کلی فحشش دادم ولی اون هیچی نگفت 😕همشو گفتم خیلی طولانی شد 

این اتفاق دقیقا برای دوست من اتفاق افتاده اونم ترکه منم ترکم شاید تو خودتی اعظم 😁

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

چوخ گزمه گوشیده بیلیرسن خیانت الین مین یولدان الیر باخ گوربیده خیانتین بیلسون طلاق آلابیلرسن اونان گوشی یا آروادی آختار جانم چوخ چتین دی ولی الان ایستی ایستی دنن حق طلاقی یاوار ثروتیندن آدوا وراسان 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
چوخ گزمه گوشیده بیلیرسن خیانت الین مین یولدان الیر باخ گوربیده خیانتین بیلسون طلاق آلابیلرسن اونان گ ...

آره اگه تکرار کنه پامو میزارم رو همه چی طلاق میگیرم بیشتر بخاطر این نمیرم که  واسه زندگیم زیاد زحمت کشیدم زور داره تقدیمش کنم به یه هرزه