2777
2789

سلام عشقاااا😍😍 احوالتون چطوره؟ خوبین؟ خوشین؟

بچه ها از اون جاییکه من عاشق خریدم و تو تاپیکای خرید با کله میرم😂😂 گفتم عکس خریدای خودمو هم بزارم تا اوناییکه همزاد منن سرگرم بشن😂😍🤤

این خریدا مال خودمو همسرمو دخترمه. البته اصل کاریمو هنوز نگرفتم‌( مانتو ) 😂 فعلا باید بگردم اخه زیاد جالب نستن مدلاشون

و اینکه کفش و لباس تو خونه برای دخترم تقریبا سه هفته پیش گرفتیم و ازشون استفاده کرده بود. برا خودمم همون موقع گرفته بودم. شومیز که رو شلوارش باشه هم هنوز نگرفتم براش

بچه ها اینم بگم که شهر ما وضعیتش بخاطر کرونا سفیده اونم از چند ماه پیش و کل بستری های کرونا ۱۵۰ تا هست تو استانمون. دیگه رعایت کردیم بعد رفتیم خرید.

یکم صبور باشید دونه دونه عکسارو میذارم😘😘😘😘😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزاااار بزار یکمی حالمون عوض بشه

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
https://uupload.ir/files/8frw_۲۰۲۱۰۳۱۱_۰۰۲۳۵۰.jpg این پیراهن مجلسی دخترمه😍😍 خودش عاشقش شده ب ...

خوشگله مبارکش باشه عزیزم 😍

اگه دیدی دارم با شیطان چایی میخورم،حق قضاوت نداری دارم به راه راست هدایتش میکنم!!!  

مبارکه عزیز

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    

مباارکا باشه

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹