2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه گوگل من همش میمون/ میمون در حال رقص/ میمون در حال اشپزی/ مخصوص دوستامع/

چی میخوای از جون میمونا؟😂😂

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
چی میخوای از جون میمونا؟😂😂

رفقای گلمن همشون/

ندیدی هی عکسشونو میزارم تو تاپیکام/

کیع ک قدر بدونع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

وای وای

من هفتم بودم تو مدرسه دوستام یه کلمه گفتن نمیدونستم معنیش چیه( گفته بودن پو.رن)🙈

رفتم با لپ تاپ داداشم سرچ کردم از صفحه اول مطالبی که خوندم فهمیدم چی به چیه

با خوبه عکسارو نگاه نکردم🙈

بدترش اینجاست که بلد نبودم حافظه رو پاک کنم بابام دیدش🙈

فک کرد داداشم سرچ کرده اونم از همه جا بی خبر

منم لو ندادم😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

حالا سابقه رو بیخیال من یه بار یه چیزی زدم تو گوگل گوشیم هنگ کرد روش همینطوری موند بردمش تعمیر😂خداروشکر که چیز بدی نبود

زانگ نبی...وانگ نبی...چونین کتابی زندگی...😎