2777
2789

کسی هست که انقدر موهای پاهاش ضخیم باشه که بعداز اپیلاسیون دون دون جاش معلوم باشه بعد ۱۲ روز دربیاد؟

کسی لیزر کرده پاهاش صاف بشه و از شر این موها که شبیه مرغ راحت شده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من دیدم از فتمیلا ها یکی لیزر کرد بعد ازش پرسیدم گفت کرکی شده

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
محاله  راضی  شه  راضی  نمیشد  ابروهام مرتب کنم  میگفت نههههه  &n ...

یاااا خدااا 

چرا بهش بگو دلت میاد فردا بعدازدواج شوهرم بهم بگه این چه پاهایه ...من الان انقدرناراحتم پاهام موهاش ضخیمه 

یاااا خدااا  چرا بهش بگو دلت میاد فردا بعدازدواج شوهرم بهم بگه این چه پاهایه ...من الان انقدرن ...

ی بار غیر مستقیم گفتم 

برگشت گفت  زندگی  اون قدر مشکلات خواهد داشت که  اصلا  یاده مو نخواهی  افتاد 

ی بار غیر مستقیم گفتم  برگشت گفت  زندگی  اون قدر مشکلات خواهد داشت که  اصلا&nbs ...

اولن که خدانکنه زندگیت هیج وقت مشکل داشته باشه و انقدر راحت باشی و ساد وه فقط دلت بخواد برای همسرت زیبا باشی ...مامانت مذهبیه؟

بگو دلت میاد بخاطر پاهام تو دلم غصه باشه چطور راضی میشی مامان خودمو قایم کنم از شوهرم اونم چشمش دنبال بقیه باشه البته زبونم لال اینا فقط حرفه که مامانتو راضی کنی ...من چون خودم پاهام مو داره دلم میخواد پاهام صاف بدون مو لک باشن😔

و همه دخترام و زنا هم همینطور