2777
2789

مثلا وقتی کسی رو دوس داریم ناخودآگاه نسبت به فالورهاش یا زمانهای آنلاینش و  ...حساسیت نشون میدیم و این اصلا حس خوبی برای خود آدم نمیده چون دوست داره بی تفاوت جلوه بده 

نظرتون؟؟؟؟

افرین سوال خوبی پرسیدی

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه حساسیت طبیعی نیس

یعنی طبیعی نیست وقتی داره با تو مثلا تو واتساپ چت میکنه هی بره به تلگرام اونجا هم آنلاین باشه یعنی هی رفت و برگشت داشته باشه موقع چت؟ یا یهو میگه پیج کاریه ولی یهو میبینی یه دخترو فالو کرده که هیچ ربطی به اون کار نداره؟

یعنی طبیعی نیست وقتی داره با تو مثلا تو واتساپ چت میکنه هی بره به تلگرام اونجا هم آنلاین باشه یعنی ه ...

عزیزم اینا دیگه بی مورد و غیر عادیه و راه درمانش بالا بردن عزت نفس و اعتماد به نفس خودته و همینطور اگر ترس از دست دادن یا حس وابستگی داری اینا رو باید درمانش کنی

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
یعنی طبیعی نیست وقتی داره با تو مثلا تو واتساپ چت میکنه هی بره به تلگرام اونجا هم آنلاین باشه یعنی ه ...

ن چون خودمم همین کارارو میکردم 

چون ی تایمی برای کار باگوشی مشخص میکردم 

تو همون تایم سعی میکردم همجا رو چک کنم 

فالو کردن با پیج کاری هم برای بالا بردن تعامله 

نگران نباش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

خودتو بیشتر باید دوست داشته باشی د هیچوقت ۱۰۰ درصد از خودت مایه نزار یک درصد احتمال  بده طرفت بد باشه واسه ارامش و تعصال خودن مجبوری اعتماد کنی حریم خصوصی طرفین خیلی مهمه برای حفظ رابطه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜
ن چون خودمم همین کارارو میکردم  چون ی تایمی برای کار باگوشی مشخص میکردم  تو همون تایم سع ...

خوش به حالت چه آدم ریلکسی هستی میشه رازتو بگی؟ چجوری اینطور ریلکسی؟

خوش به حالت چه آدم ریلکسی هستی میشه رازتو بگی؟ چجوری اینطور ریلکسی؟

واقعا نمیدونم خودمم😅

ولی سعی کن زندگی رو سخت نگیری همین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خودتو بیشتر باید دوست داشته باشی د هیچوقت ۱۰۰ درصد از خودت مایه نزار یک درصد احتمال  بده طرفت ب ...

درسته باور کن همه اینا رو میدونم ولی گاهی در عمل کم میارم و حسادتم گل میکنه