2777
2789

کسی میدونه چیکار کنم چه عکس العملی نشون بدم آخه قول داده بود این کارو نکنه

میخوام با سیاست بهش بگم 

نمیدونه که من میدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکاری نمیتونی بکنی فقط بهترین کار اینه که به روی خودت نیاری وگرنه میاد ور دل خودتو بچت میکشه بیچارتون میکنه

به رو خودت نیار مخفیانه بکشه واسه شما ضرری نداره که چیکارش داری

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

همسر منم از این غلطها میکرد.جالب اینجاست که هرچی میگفتم میگفت واست متاسفم.تو داری مریض میشی.شکاک شدی😐خیلی زور داشت واسم.هر غلطی میکرد آخرشم به من انگ روانی میزد😤 یه روز زد به سرم قسمش دادم.اعتراف کرد آقا😞نشستم باهاش مفصل حرف زدم و متقاعدش کردم.قول داد بذاره کنار.فعلا که چند ساله چیزی ندیدم‌

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

همسر منم قایمکی سیگار میکشه چندبار باهاش دعوام شد بدجوری جوابمو داد منم دیگه سری آخر گفتم من واسه خودت میگم وگرنه ب من چه برو بکش پدر ریه خودت در میاد 

البته یه مدته نمیکشید ولی الان تو کارش یه اتفاقاتی افتاد دوباره میاد خونه میفهمم بو سیگار میده ولی چیزی بهش نمیگم

خدایا شکرت