2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اوله و خیلی تنبل توی درس

1336 بازدید | 38 پست

اصلا نمیشینه دل نمیده فقط فکرش بازیه مشق هاشو نمینویسه   املا مینویسه روخوانی نمی کنه اصلا بلد نیست خیلی ناراحتم به خدا دارم دق میکنم 

مشاور

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداش منم همینه

کلا چون مجازیه اینطوری شدن

📍😃عاشق سینما📽 و کتاب📕🌸 و موسیقی🎧🎻 هستم...در حال یادگیری زبان فرانسه و ژاپنی و انگلیسی🇫🇷🇯🇵🇨🇦🇬🇧...یک کنکوری💡📚 که در حال تکاپو برای رسیدن به رشته ای هست که عاشقشه💊💉🧬🩺...و یک طراح🎨🖼.....اینجا درباره علایق و اهدافم باهاتون صحبت میکنم🌌🌌🌌🌠🌠

از اول جدی نگرفتی مام اول دل نمیداد به درس سخت گرفتم یعنی مینوشته اگه بد خط بود پاره میکردم .الان شکر خدا اصلا کاریش ندارم خودش انجام میده 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
سخت نگیربهش..الان ماکه درس خوندیم کجای دنیارو گرفتیم.‌‌با بازی بهش یاد بده که خسته نشه

گلم حداقل مایه خوندن و نوشتن بودیم اینا همه ی نشانه ها رو قاطی میکنه بعد نیست بخونه به خدا دیگه کم آوردم