2777
2789
عنوان

سلام بیاید بگید نی نی من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 33 پست
من پنج هفته پنج روزمه ولی سینه هام شل شدن شکم دردم ک داشتم قط شده این بده؟؟؟

عکس سونوان تی تواگرمیتونی بزاربی زحمت 

آدمک آخردنیاست بخند    آدمک مرگ همین جاست بخنددسته خطی که توراعاشق کرد      شوخی کاغذی ماست بخند      

ویی ببخشیداشتباه ریپ زدم بااستارتربودم

آدمک آخردنیاست بخند    آدمک مرگ همین جاست بخنددسته خطی که توراعاشق کرد      شوخی کاغذی ماست بخند      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بد باشه عزیزم همه ماها ک حالات مادر مثل هم نیست

اصلا تلقین بد نداشته باشید

دردم از یار است و درمان نیز هم
انشالله. فدات عزیزم. واسه منم لطفا دعا کن این ماه مثبت شه 🌹🌹🙇

عزیزم بخدا منم 6ماه تو اقدام بودم کلی ترسیدم و دارو مصرف کردم اما یه دارو گیاهی خریدم بخدا اجزا ش قاطی بود بلد نیستم بگم چی بوده اما از این خانوم گرفتم 09050465174 خشنود

گوشت دوس داری؟ ترشیجات دوس داری؟ بیشتر کدوم سمت بچتو حس میکنی؟ شکمت از پهلوهارشد کرده یا رو ب جلو و ...

همه چی میخورم اینجوری نیسن از چیزی بدم میاد پهلو هم دارم البته از قبل داشتم حالا نمیتونم تشخیص بدم بزرگ شده یا نه اما شکمم بزرگ شده از الان

عزیزم بخدا منم 6ماه تو اقدام بودم کلی ترسیدم و دارو مصرف کردم اما یه دارو گیاهی خریدم بخدا اجزا ش قا ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی عزیزم. انشالله خودتو نی نیت صحیح و سالم باشین. ممنون از راهنماییت گلی 😙

این خانم کدوم شهر هستن؟ یعنی شما کجایین؟

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 
ایشون کرمانشاه هستن اما من خودم همدانم 

آها یعنی از راه دور واستون ارسال کردن؟

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇