2777
2789
اره اصلا خوششون میاد انگار من وقتی دعوا میکردم تو عقد انقد میگفت و میخندید اصلا یه حالی میشدا نگم بر ...

ما دعوا نمیکنیم جلو جمع

ایشون انقد تیزبین بود فهمیده .یا ما خوب نقش بازی نکردیم😅

منم گفتم واااه اینحرفا چیه شوهرمو بغل کردم(دستمو گذاشتم کمرش)گفتم اشتباه فک کردی شوهرمم خندید😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ما دعوا نمیکنیم جلو جمع ایشون انقد تیزبین بود فهمیده .یا ما خوب نقش بازی نکردیم😅 منم گفتم واااه ا ...

منه گیییبج مشکلم این بود ۳ ساااال عقد بودم همشم خونشون پلاس بودم😂😂😂😂یعنی برمیگشتم عقب واقعا انققد خریت نمیکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم مث تو توی عقدم

متاسفانه تا دعوا کنی همه میفهمن

تا حالا حتی چندبار بابام وساطت کرده

هنوز اونوریا موضوع دعواهامونو نمیدونن

اما شوهرم مسلما پیش مادر و خواهدش گلگی کرده

هنینه

خیلی سخته