2777
2789

مامانم ازم دوره الان بچم یک سال و نیمشه او دوبار کلا اومده پیشم هررچی من برم اونجا بعد میری هم کسی باشه ک تحویلت بگیره نیست حالا هر چی میشد می‌گفت زنداییم فلان چیز درست می‌کرده واسه بچه هاش و تو چرا اینکار نمیکنی و همش هی میگفت در صورتی ک من تمام تلاشم رو میکنم واسه بچم حالا امروز زنگ زد پرسید بچه صبحانه خورده گفتم آره امروز سرلاک حریره بادام بهش دادم اینم برگشت گفت هان اینا فایده ندارد و زندایی با نرمه نون خشک و آرد نخودچی و یزره بادام خودش سرلاک درست میکرد میداد بچه ها منم برگشتم گفتم چون نمیخاسته پول خرج کنه اینم هیچی نگفت..خوب چیه همش میزنن تو سرم دلم خیلی گرفته بود ازش ...هیچوقت جوابش نمیدادم...یا اینکه خودم اوایل برگشته بودم بش گفته بودم شوهرم بهم میگه کثیف درصورتی ک بیس چهاری دارم تمیز میکنم و او زیاد وسواسه اینم یروز ک داشتم پوشک بچه عوض میکردم و لباساش رو کثیف کرده بود خونه اونا برگشت بهم گفت بیخود نیست بهت میگه کثیف...یعنی سوختما...خوب آخه مادر من من دارم الان لباس بچه عوض میکنم یمقدار پخش و پلا بودن طبیعیه..یا مثلا ما سفر زیاد میریم همزمان هم خونه خریدیم مغازه خریدیم الان هم ماشین اسممون در اومده برگشته میگه هان داداشم گفته اینا پول از کجا میارن اینقدر...خوب نمیگه شوهر بنده خدام مث چی کار می‌کنه...

مطمئنی خونوادتن؟😐

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن عزیزم خانمی ک ازدواج میکنه اولویت اولش خودش و بچهاشو شوهرش هستن .تمام ...

این ثابت شده بهم 

بچم دوسالشه مادرم دوبار اومده خونم منم یکی دوبار رفتم ..

قبلا زنگ میزدم میدیدم زنگ نمیزنه و همش دنبال سوزوندن و اذیت منه منم دیگ زنگ نزدم ..

کلابیخیالم نسبت بهش

باهاش بشین صحبت کن بگو مادرمن من دخترتم نه دوشمنت چرا همش زن داداشتوبه من ترجیح میدی چه اشکالی در بین منوهمسرم میبینی یکم از مادران دیگران یادبگیرببین چطوری پشت دخترشونو میگیرن من چیکارت کردم دارم زندگیمومیکنم چرابه من بی محلی میکنی

ازطرفیم تو یه جوجه داری ک الان همه فکرش مامانشه

اگ حال مامان خوب باشه حال بچه خوبه..ولش کن 

به بچه فک کن ...

ازطرفیم هرچی ک خودت صلاح بچتو میدونی انجام بده ...

چون تو مادرشی و هیچکس دلسوزتر از تو برای بچت نیس

پس فکر بیخودی نکن 

برا من همه سر بچه اولم گیر میدادن ک کم وزنه و فلان همش دکتر بودم و همه دکترامیگفتن خوبه اذیت نکن بچه رو 

الان برا دومی خبره شدم و هرکی چیزیم بگه محترمانه ج میدم ک دیگ نگه ..