2777
2789
عنوان

نینی یار ۳ و نینی یار ۵

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 62 پست
دالات_مایاد#  

یس.یس.یس#  

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز ۱۶ بار لایک کرده هر روز ۲۰ تا لایک میزنه یعنی چی اخه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
کلفتی که ملکشو‌ پخ کنه شاهه😂

فلن خودت از بالا تا پایین پخ شدی کجای کاری دا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
یس.یس.یس#  

خاعک/

خوبی؟/

چ خبر؟/

عین ادم باش ی بار/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من موندم يه كاربر چجور ميتونه يه پست رو دو يا سه بار لايك كنه دقيقا كاربر ني ني سايت هر پست منو دوب ...

فک کنم رباته

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خاعک/ خوبی؟/ چ خبر؟/ عین ادم باش ی بار/

نه با تو بدم😝

بدبختی باتو😝

میخوام خودمو مثل تو کنم😝😝😝😝

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

جو ندیدن 

ایشون موقه ای که با شماره اومدن و شماره تعلیق شده

و چون یه کاربر نمیتونه حتییی با ایمیل اون شماره وصل بشه فقط میتونه وارد بشه و نمیتونه کامنت بزاره فقط لایک میکنه 

چون میبینه شماها ترسیدین بدتر میشه 

من امتحان کردم و این کاربر روح هیچ ضرری نداره 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
فلن خودت از بالا تا پایین پخ شدی کجای کاری دا/

امیدوارم بزودی قسمت تو‌هم‌بشه شایدم شده

دیرو زود داره سوخت وسوز نداره😂

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
من موندم يه كاربر چجور ميتونه يه پست رو دو يا سه بار لايك كنه دقيقا كاربر ني ني سايت هر پست منو دوب ...

چن بار پستت لایک شد از طرف من؟/

بد بخت شدم دیروز توی همچین تاپیکی گفتم من تاحالا کاربر نی نی سایتو ندیدم و منو لایک نکرده  الان اومدم سایت دیدم ۲۴ تا علانات دارم رفتم توش دو تاش amidemon و Amidemon2 بود  

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
امیدوارم بزودی قسمت تو‌هم‌بشه شایدم شده دیرو زود داره سوخت وسوز نداره😂

انکع از ما دل ببرد پخ هم نصیبش میشود/

ک قطعا توعع کچل نمیباشی/

نه با تو بدم😝 بدبختی باتو😝 میخوام خودمو مثل تو کنم😝😝😝😝

میدونی چیع/

بیا بریم اون پشت بدبختیو تو کف دشویی نشونت بدم/