2777
2789
عنوان

کی دیشب خندوانه دید

325 بازدید | 22 پست

حدودا چه ساعتی مینو محرز رو اوردن؟ خیلی گذشته بود از برنامهه؟( برای اونا که سواله باید بگم اره خندوانه سری جدیدش تازگی شروع شده, شبکه نسیم, نمیدونم چند شنبه ها فقط میدونم اخر هفته ها, ساعت یازده شب فک کنم و یازده ظهر تکرار....)

منتظر باش ساعت ۱۱ میده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم ولی خیلی از مینو محرز بدم میاد زنیکه دروغگو و شیاد 

تیکر تولد یکسالگی پسرمه💙 خدایا شکرت بعد از ی سقط و کلی انتظار پسرمو به من هدیه دادی. برای سبز شدن دامن همه منتظرا از ته دلت ی آمین بگو ❤
من ندیدم ولی خیلی از مینو محرز بدم میاد زنیکه دروغگو و شیاد 

موافقم شدید

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

اه اه انقد بدم میاد از این رامبد دروغگو وطن فروش .الانم مطمئنا پولاش تموم شده دوباره اومده صدا سیمای ایران مردم و سرکیسه کنه بره کانادا.

بعدشم تو چشامون نگاه کنه بگه ایران عاشقتیم و بعدش بره بچه شو کانادا به دنیا بیاره که تابعیت ایران و نداشته باشه . ... تو این عشق به ایرانش😐