2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بدقوله

790 بازدید | 14 پست

بچه هاتوروخداهرچی تجربه دارین بهم بگین من شوهرم خیلی بدقوله نمیدونم چطورباهاش رفتارکنم دراین مورد هرموقع بهم قول میده خیلی جدیه اینقدکه بعددههاباربازم من باورمیکنم که اینبارفرق میکنه ولی زهی خیال باطل بازم بدقولی ومن نمیدونم دیگه چکارکنم به هیچکدوم ازحرفاش اعتمادندارم 😭

مثلاً تو چی بد قولی کرده؟ عزیزم مردا همشون همینن 🙃

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست نمیشه 

فقط باید کنار بیای

همسر من در زمان خیلی بدقوله!مهمانی میرفتیم آخرین نفر میرسبدبم ،اوایل خیلی حرص می خوردم ودعوا میکردیم ،الان اما یه مقدار کنار اومدم وسعی میکنم بزنم به بیخیالی

همه چیز یعنی بهم میگه مایه هفته دیگه میریم مسافرت میگ چه خوب پس حاضرمیشم ولی نمیریم یامیگه میخوام برات فلان چیزروبخرم میگم چه خوب ولی نمیخره فلان کاررودیگه انجام نمیدم قول قسم ولی انجام میده توهمه چیز بدقوله هم چیزای پیش وپاافتاده هم جدی ومهم

همه چیز یعنی بهم میگه مایه هفته دیگه میریم مسافرت میگ چه خوب پس حاضرمیشم ولی نمیریم یامیگه میخوام بر ...

یه چندباری ک گفت تو توجه نکن بگو تو دروغ میگی الکی منو امیدوار نکن 

چندبار اینکارو بکن شاید گردنگیری شد انجام داد😁

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون