2777
2789
عنوان

چجوری اینستاگرام برام تو گوگل نصب شد ؟؟؟ ندارم بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 29 پست

خب توی سایت اینستا میری جای تنظیمات اینستارو بزن یه گزینه لوگ اوت هستش همون بزن از پیج خارج میشه بعدم میتونی وارد بشی کسیم متوجه نمیشه گلم

ما هیچ الهی همه تو   
برو تنظیمات قطع کن اره میادرو صفحت کانل مشخصه

ببین نام کابریم زده بودم قبلاً دخی دی ماهی الان عوض نمیشه باید بعد از ۱۴روز عوض میکردم چیکا کنم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بستن؟ من میرم

الان بزن ببین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ببین نام کابریم زده بودم قبلاً دخی دی ماهی الان عوض نمیشه باید بعد از ۱۴روز عوض میکردم چیکا کنم

گفتم ک برو تو ایستتا حذفش کن کلا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

گفتم ک برو تو ایستتا حذفش کن کلا

آها ینی حذفش کنم بعد باز دوباره با همون خطم میشه بصبمش ؟؟نام کاربریمم عوض میشه؟

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
آها ینی حذفش کنم بعد باز دوباره با همون خطم میشه بصبمش ؟؟نام کاربریمم عوض میشه؟

اره میتونی بازهمون خطت نصب کنی بعدامشکلی نیس 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نه منم همین چندلحظه پیش تو گوگل بودم

در حد سه ثانیه یه صفحه میاد روش نمیزاره ببینی

درسته؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
نه منم همین چندلحظه پیش تو گوگل بودم

این اینکو بزن برای مثال 

ببین می تونی بالای سه ثانیه ببینی؟

https://instagram.com/denzohome.ir?igshid=1r36lvtu9zidw

این اینکو بزن برای مثال  ببین می تونی بالای سه ثانیه ببینی؟ https://instagram.com/denz ...

اینکه تو اینستاس و میزنه کاربر یافت نشد

ولی منظورم این بود از طریق گوگل تو سایها اینا میتونم برم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
اینکه تو اینستاس و میزنه کاربر یافت نشد ولی منظورم این بود از طریق گوگل تو سایها اینا میتونم برم

منم همینو می گم شما می گی من میرم مشکلی نیست😂

قبلا از گوگل میشد وارد اینستا شد 

الان بستن