من ندارم اینستا وارد گوگل شدم یه چیزایی واسم اومد بعد منم شمارمو زدم دیدم اینستا برام تو گوگل نصب شده میتونسم داخلش بشم و دست بذارم با اینکه روی گوشیم ندارمش چجوریه؟؟؟؟ الان بقیه میفهمن من دارم ؟؟ چجوری دیلیت بزنم؟؟ چجوری باز واردش بشم از گوگل؟؟
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
ببین نام کابریم زده بودم قبلاً دخی دی ماهی الان عوض نمیشه باید بعد از ۱۴روز عوض میکردم چیکا کنم
گفتم ک برو تو ایستتا حذفش کن کلا
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
آها ینی حذفش کنم بعد باز دوباره با همون خطم میشه بصبمش ؟؟نام کاربریمم عوض میشه؟
اره میتونی بازهمون خطت نصب کنی بعدامشکلی نیس
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اینکه تو اینستاس و میزنه کاربر یافت نشد ولی منظورم این بود از طریق گوگل تو سایها اینا میتونم برم
منم همینو می گم شما می گی من میرم مشکلی نیست😂
قبلا از گوگل میشد وارد اینستا شد
الان بستن