2777
2789

من ندارم اینستا وارد گوگل شدم یه چیزایی واسم اومد بعد منم شمارمو زدم دیدم اینستا برام تو گوگل نصب شده میتونسم داخلش بشم و دست بذارم با اینکه روی گوشیم ندارمش چجوریه؟؟؟؟ الان بقیه میفهمن من دارم ؟؟ چجوری دیلیت بزنم؟؟ چجوری باز واردش بشم از گوگل؟؟

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بزن توگوکل بگو اینستافلانی پیجش بعد بزن روش خودت میری توش بعد برو تنظیمات گوشی همون اینستات تنظیمات ایسنتا ستینگ خودش دیگه راحته فک کنم بلدباید باشی ک حذف کنی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن توگوکل بگو اینستافلانی پیجش بعد بزن روش خودت میری توش بعد برو تنظیمات گوشی همون اینستات تنظیمات ...

یعنی پیج خودمو بزنم تاپیدا کنم باز؟؟ 

الان ینی من اینستا دارم بقیه میبینن فقط رو گوشیم نی؟؟؟؟

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
یعنی پیج خودمو بزنم تاپیدا کنم باز؟؟  الان ینی من اینستا دارم بقیه میبینن فقط رو گوشیم نی؟؟؟؟

اره میبینن همه میگم بزن نت پیج مثلا سحرقریشی اینستا خودت میری توش دیگه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره میبینن همه میگم بزن نت پیج مثلا سحرقریشی اینستا خودت میری توش دیگه

میترسم شوهرم ببینه دارم نت هم زیاد میخوره نه؟

بقیه میفهمن داریش؟؟  چی رو میزنی باز داخلش میشی

اگه اسم و اینا تو یه چیز دیگه وارد کنی شاید نشناسن. 

تو گوگل اینستا ورود رو سرچ کن ، میری تو پیجت.

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
اگه اسم و اینا تو یه چیز دیگه وارد کنی شاید نشناسن.  تو گوگل اینستا ورود رو سرچ کن ، میری تو پ ...

خب بازم شمارت که هس نیس؟؟ یا نام کاربریته اگه بقیه شمارتو بزنن بالا نمیاد؟؟

منم با گوگل میرم. برنامه شو ندارم

منم همین کارو می کردم

گوگلو یه ماهه بستن چجوری میری؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
میترسم شوهرم ببینه دارم نت هم زیاد میخوره نه؟

ن اصلا نت نمیبره تاندی توش راستی اگه یکی لایک یا کامنت یافالوت کنه میادروصفحت

ن اصلا نت نمیبره تاندی توش راستی اگه یکی لایک یا کامنت یافالوت کنه میادروصفحت

ینی نوتیفکشن میاد واسم بالای صفحم اعلان میاد؟؟؟؟ چ بد 

اگه برم تنظیمات اعلاناتو قطع کنم چی؟؟

ینی نوتیفکشن میاد واسم بالای صفحم اعلان میاد؟؟؟؟ چ بد  اگه برم تنظیمات اعلاناتو قطع کنم چی؟؟

برو تنظیمات قطع کن اره میادرو صفحت کانل مشخصه