2777
2789

جوک بیمزه بگم؟🤣🤣

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ع قلبم پرسیدم 

چرا شبا اینقدر فکر و خیال دارم ک نمیزاره یه خواب اروم داشته باشم ؛ از بس عاشق یارم خابم نمیبره ؟! گفت زر زیادی نزن منم تا لنگ ظهر بخابم مثل جغد تا صب بیدارم کاره من خون رسانیه و زدن قلب ک بخای زیادی رو اعصابم راه میری اینم نیس 

این روزا قلبامون زیادی رو فشاره 😐

جوووک 😂😂😂

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
بگوو🤣🤣🤣

میدونین لاک پشتا بعد ۲ سالگی کجا میرن 🙄 میرن تو سه سالگی هار هار هار هار 🤣🤣🤣🤣🥲

خیلی بی‌مزه بود 😐💔

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
میدونین لاک پشتا بعد ۲ سالگی کجا میرن 🙄 میرن تو سه سالگی هار هار هار ها🤣🤣🤣🤣🥲 خیلی بی‌مزه بود ...

اون هار هارات خنده دار بودش 😂

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
اون هار هارات خنده دار بودش 😂

بل بل 😎🤣

چرا خندم میااد🤣🤣🤣

ژوووون تو فقط بخند 🤣🤣🤣🤣