2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس

55 بازدید | 5 پست

سلام دوستان برم سر اصل مطلب من صدام قشنگه قیافمم خوبه  هیکل همه چی نمیگم عالیم ولی اصلا بد نیستم اوکیم دوس دارم سروزبون دار باشم چون من خوشم میاد شوهرمم ازهمچین زنایی خوشش میاد دوس دارم تو جمع صدام قشنگ باشه میبینم دخترایی صداشون خوبه باناز میحرفن منم دوس دارم ولی اراده ندارم یاد بگیرم نمیدونم از کجاشروع کنم من تو خونه اونطوری بزرگ شدم ک وقتی یکی از ما حرف میزد همه دنبال این بودن ک از حرف زدن طرف ایراد بگیرن..😔یعنی ازادی بیان نداشتیم خیلی جاها مامانم بهم میگه اصلا وقتی تو جمع میحرفی حرفات الکین بنظرم حرف نزن اعتماد بنفسم اومده پایین تزس دارم از حرف زدن تو جمع خیلی ناراحتم من الان عقدم دانشجوام ۲۲سالمه جاریم پرستار هست خیلی دلم میخواد سرزبون دار باشم کمکم کنیددد چکار کنم چطور شروع کنم مثلا فردا قراره خونه ای رو اجاره کنیم گفتم ک باید فبل از پرداخت خونه رو چک نهایی کنیم منو همسرم و صاحب خونه ک دختر جوون و سرزبون داری هست کمکم کنید ب چ نکاتی دقت کنم و چ سوالاتی بپرسم البته خونه قراردادش رو بستیم ناگفته نماند ک همسرم خیلی ازم تعریف میکنه میگه خیلییی خوب میحرفی تو جمع خیلی زرنگی اما من همش ترس دارم نکنه حرف غلط بزنم کمکم کنییببد

در رابطه با ناز حرف زدن ک یکم صداتو کش بده اکی میشه🤣😂 بلند و رسا بحرف من خودم خدای اعتمادب نفسم ...

وای چه خوب منم اعتماد بنفس دارم فقط نرس ازاین دارم ی موقع نکنه حرف بی مورد بزنم ای خدااا... از تجربیاتت بوگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه خوب منم اعتماد بنفس دارم فقط نرس ازاین دارم ی موقع نکنه حرف بی مورد بزنم ای خدااا... از تجربی ...

ارع خب مثلا من تو یه زمینه ای اگه حتی مهارت نداشته باشم یجوری خودمو کاربلد میگیرم و میحرفم ک میگن طرف چقدر بلده😂🤣

اکثرا میگن نفوذ کلام دارم ت هم میتونی وقتی باطرف میحرفی تو چشاش نگاه کن رسا بحرف صداتم ناز کن یطوری رفتار کن انگار کلی اطلاعات داری

ب خودتم همش تلقین کن ک من میتونم من بلدم

کم‌کم باورت میشه

ارع خب مثلا من تو یه زمینه ای اگه حتی مهارت نداشته باشم یجوری خودمو کاربلد میگیرم و میحرفم ک میگن طر ...

خب مثلا فرض کن فردا داری خونه رو میبینی چه سوالاتی میپرسی چی میگی؟جلوی یه صاحب خونه جوون و زیبا