2777
2789
عنوان

نیوفتادن حلقه ی ختنه

360 بازدید | 25 پست

عزیزان ما پسرمون رو ده روز قبل ختنه کردیم با روش حلقه. ولی حلقه بطور کامل جدا نشده و قسمت بالایی حلقه چسبیده. دو روز میگذره ولی اصلا تغییری نکرده. کسی تجربه ای داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببر دکتر برای پسرم ۷روزه کامل افتاد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ولش کن تو رو خدا مال پسر من هم همینجوری بود فقط یه تیکه پوست کوچولو بهش بود کنده نمیشد منم خودم کندمش الان سرش کامل میره داخل همش عذاب وجدان دارم نکنه بخاطر کار من باشه

تو تشت اب بزار بمونه... پسرمن همینجور شد گوشت اضافه اورد یکم شوهرم میگه طفلی زنش... اخه راهش دیگه ش اینه ببری خودشون ببرن ک میگفتن خانمای سایت خیلی سخته منم نبردم... شستشوی زیاد زودتر میگفتن میفته هم دکتر هم بچه های سایت

پسرم‌۵۴ روزش بود ختنش کردیم،حلقش ۷روزه کامل افتاد؛هردفعه ک پوشکشو عوض میکردم پماد میزدم تا چرب بشه زودتر حلقش دربیاد ک همینطورم شد.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
پسر قبلیم ۶ روزه افتاد ولی این یکی اینطوری شده.این دو روز تعطیل بود دکترش وگرنه میرفتم .مجبورم تا فر ...

حتما ببر دکتر خودش ببینه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ولش کن تو رو خدا مال پسر من هم همینجوری بود فقط یه تیکه پوست کوچولو بهش بود کنده نمیشد منم خودم کندم ...

نهههه ربطی نداره منم هیچ دست نزدم بش خودبخود افتاد ولی مث بچه ی تو همش داخله ... از همین حلقه اس ک جدیدنا اومده همه ی بچه ها اینجور میشن قبلنا بخیه میزدن خیچ مشکلی نداشتن