2777
2789
عنوان

داستان زندگی مبیناخانم ودختریک ساله اش

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 42 پست

ولی اسی جان اشتباه بود وقتی دوسش نداشت ازدواج کرد

درسشو ول کرد

الانم ک با یه بچه😞

اگه از دلش میاد بچه رو بده خونواده شوهرش خودش بره سرکار دستش تو جیب خودش باشه

خاله منم متاسفانه این اشتباهو کرد وقتی ی دختر داشت طلاق میخواست بگیره مامان بزرگم گفته میخوای طلاق بگیری دشمن پیدا کنی برا بچه هام خالم برگشت سر خونش و یه بچه دیگم بدنیا اورد الان خودش میره سرکار و شوهرش مفت میخوره میخوابه 

در کل اگه میتونه بچه رو بده بره 

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اسی جان اشتباه بود وقتی دوسش نداشت ازدواج کرد درسشو ول کرد الانم ک با یه بچه😞 اگه از دلش میا ...

خب سر چ کاری میره؟؟

اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
خب سر چ کاری میره؟؟

اول رفت تالار  چند سالا

بعد ک کرونا اومد رفت تو ی رستوران کار میکنه اونجا غذا میپزن بسته بندی میکنن

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
بچه رو بسپاره به خانواده شوهرش دوباره درس بخونه پرستاری شهر خودشون قبول بشه عالیه هم میتونه مراقب بچ ...

مسئله اینه که بچه رو نده

اگر بخواد بچه رو بده

که دیگه هیچ حرفی نمیمونه

من تایپیک زدم که شاید بشه گره ازمشکلش گشود

نه که بچه اشو بده وبره

اونجاکه یه دخترمیگه:ولی توقول داده بودی....قابلیت اینوداره که عرش خدا روبلرزونه!
این خانوم که میگه چشم سوم داره و اینده رو میتونه بگه خب اینده خودش رو پیش بینی کنه و درستش .کنه

میناخانم میگه؟؟

اول رفت تالار  چند سالا بعد ک کرونا اومد رفت تو ی رستوران کار میکنه اونجا غذا میپزن بسته بندی ...

ماهی چقدر؟

ماهی چقدر؟

نمیپرسم والل