2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون o مثبتیم شوهرمم میگ نکنه رایت میگه میگم بابا ازمایش خون رفتیم 

ماام او مثبتیییییییییم چی میگ مادرشوهرتتتت اصن چ ربطی ب گروه خون دارههههههههههههه

اینجابهشت نیست منم مجبورنیستم فرشته باشم  

یه چیز پروند بابا 

مادرشوهر من هر بار یه چیز میگه و بعد میگه قدیما اینجوری میگفتن این دفعه که شوهرم داشت پای بچه رو می‌بوسید تشر زد گفت پاشو نبوس قدیما میگفتن بین پای بچه رو ببوسی بعدا کج راه می‌ره دیگه فشار اومد بهم گفتم قدیما حرف بی معنی زیاد میزدن 

ولمون نمیکنن با این همه حرف خرافی 

چه جوری روشون میشه آخه این همه چرت و پرت بگن 

ما هزار تا رفرنس علمی رو چک می‌کنیم بخوایم یه حرفی رو انقدر مطمئن بزنیم اون وقت اینا چه راحت از سر معده هر حرفی رو میزنن آخه

استارتر می‌دونی مشکل کجاست؟ 

ناباروری ارتباط به شدددددت مستقیم داره با استرس 

یعنی کلی زوج هستن که هیییییچ مشکلی ندارن ولی بچه دار نمیشن مشکل اصلی فقط استرسه 

وقتی به یه زن حرف استرس آور از ناباروری میزنن اگر دو فردای دیگه وقتی تا یک سال که اقدام کرد ولی باردار نشد (که البته تا یک سال طبیعیه اگه باردار نشه) اون وقت همش فکر و خیال چرت و پرت میاد توی سرش که نکنه فلانی راست می‌گفت نکنه بهمانی راست می‌گفت و علاوه بر استرس خودش یه عذاب وجدان و یه استرس جدید هم بهش اضافه میشه و به سادگی با همین دلایل پوچ بارداری باز هم به تعویق می‌افته

یعنی می‌خوام بهت بگم یه حرف مفت چقدر می‌تونه اثر منفی بذاره اگر آدم هوشیار نباشه و حرف های مفت رو پشت سرش جا نذاره

اخه ازمایش خون برای همین چیزاس مگ نه ؟

عزیزم rhمنفی باشه فقط باید اگر سقط داشتی یا باردار شدی آمپول روگام بزنی وگرنه توی بارداری بعدی مشکل به وجود میاره تا اینجاش علمیه

ولی اینکه گروه خونی متفاوت باشه اساسأ ناباروری میاره زر مفته