2777
2789
عنوان

طلاق خواهرم

256 بازدید | 6 پست

سلام خانم ها .کسی هست افراد نزدیک  یا از خاتواده اش طلاق گرفته باشن ؟.من تو زندگی خودم هیچ مشکلی ندارم خدارو شکر .ولی مشکلات خواهرم با شوهرش و جدایی و طلاقش شده برام عذاب .خیلی غصه اش میخورم دلم برای بچه هاش کباب میشه .ی جوری شده که از شدت غصه سردرد میگیرم و کارای خونه و بچه ام میمونه .تو رو خدا سرزنشم نکنید میدونم هر کس زندگیش جداست ولی من واقعا دست خودم نیس.همش میگم چرا باید این اتفاق بیوفته .همه دارن از زندگیشون لذت میبرن من و مادرم باید بشینیم غصه خواهرم بخوریم 

.                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم غصه نخور، اون بچه ها اگر تو دعوا و تنش بزرگ میشدن بیشتر آسیب می دیدن، بله من اطرافم طلاق خیلی دیدم، الان همه شون راضی ان و زندگی جدید ساختن، ناراحتیتون طبیعیه اما امیدوار باشید همه چیز درست میشه

کمکش کنید 

خیلی سخته خواهر برای آدم خیلییییی عزیزه 

ولی دیگه شده اگه کمکش کنید و پشتش باشید میتونه یه زندگی خیلی خوب داشته باشه

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

دلیل جدایی شون  چی بود؟؟چند سالشه ؟ نمیتونستین هر دوتاشو نصیحت کنین  تا بخاطر بچه ها منصرف بشن 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...