2777
2789

سوالات یه پسر هفت سال و نیمه

۱بعد از دیدن کارتون شجاعان شبکه پویا مامان چرا به جای آمریکا ما صدام و نگرفتیم؟

قیافه من🤔...

۲بعد از انجام یک بازی کامپیوتری  مامان چرا پلیسهای خوب سیگار می کشند؟

پاسخ من اونا پلیسهای بدن

نه اونا خوبن ولی برا اینکه آرامش بگیرن سیگار می کشند 

قیافه من 😓😓😓

۳مامان از کی ما با آمریکا دشمن شدیم؟

قیافه من😕

و البته کلی سوالاتی که واقعا میمونم چی بگم 🙄🙄

خدایا شکرت 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان معلومه از اون ضد انقلابیاست 😐🤝🤨🤨🤨🤨😈😈😂😂😂😂😂

نه برعکس خیلی دوس داره ارتشی بشه مخصوصا سردار سلیمانی رو خیلی دوس داره ولی سوالاش برام خیلی عجیبه 

خدایا شکرت 😍😍😍

سعی کن با صبر و حوصله به حرفاش گوش بدی مثلا در جوابه اون پلیس میتونی بگی همونطور دو دسته آدم خوب و بد وجود داره پلیس هم همینطوره یه دسته از پلیسا آدمه خوبی ان و سیگار مصرف نمیکنند و آرامشو از طریق افکار و اطرافیان مثبت دریافت میکنند  اما دسته دوم که شامل همون پلیسه که سیگار میکشع میشه صرفا برای آروم شدن نمیکشه  شاید برای عادت و تحت تاثیر هم سنو سالان خود قرار گرفتند  ... سومی هم میتونی بگی ما دشمنی با آمریکا نداریم هممون باهم رفییق و دوستیم یه جورایی صلح و صله رحمو بهش یاد بده  بگو به خاطر مشکلات کشور و تامین نیاز  رفاه مردم یه وقتایی درگیری اتفاق میوفته وگرنه همه باهم رفیقیم 

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤