2777
2789
عنوان

باید ها و نباید های زندگی زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 24 پست

فاصله رو با خانواده همسرت حفظ کن 

مادر شوهر شما،مادرتون نیس،مادرشوهرتونه پس دردِ دب نکنین 

در کل خیلی صمیمی نشو با خانواده شوهر تا حریم زندگیت حفظ بشه و هیچ وقت ب کسی اجازه دخالت ندی

مجردم ولی از زندگی مامانم فهمیدم اصلا نباید به خانواده شوهر بی احترامی کنی تخت هیچ شرایطی!حتی اگه اخ ...

زدی تو هدف

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتن مثل مادر یکی از تصورات اشتباهه  هیچ کس مثل مادر کسی نمیشه  توقع و صرف انرژی م ...

تلاش کنیم! 

فرض کن مادرت بود گفت پاشو کار کن 

فرض کن مادرت بگو یه فحش داد😄

عاشق کخ باشی مادر عشقت از خودت بالاتره( یکم)

ممد جان
تلاش کنیم!  فرض کن مادرت بود گفت پاشو کار کن  فرض کن مادرت بگو یه فحش داد😄 عاشق کخ باش ...

به نظرم نگاهت خام و بی تجربه ست 

وقتی من نقش طرف رو واقع گرایانه ببینم رابطه م با هم صحیح تره 

تا تصور کنم مادرمه،  بعد بخوره توی ذوقم 

هیچ کس هیچ کس مادر آدم نمیشه

چه عجب 😇

والا بالاتر از این سیاست دیدین؟کسی از مادر خودش جلو جاری بد میگه که بعد اتو بشه دستشون؟کسی از مادر خودش جلو شوهرش بد میگه که بعد شوهرش دل چرکین بشه ازش؟کسی دوست داره از مادرش بد بگند که شوهر دومیش باشه؟ و هزاران حسن دیگه که سرتون رو درد نمیارم...

لجبازی هم حدود و مکان داره مثلا گاهی برای عشوه لجبازی با شوهر خوبه اما نه با کسی که احترام نذاری شوه ...

همین دیگه 

متنفرم ازین اخلاقم

بیشترم خودم اذیت میشم

خیلی اذیت میشم

بقیه ناراحت میشن 

فک میکنم باید در مورد چیزیکه حقه بحث کنم 

ول کن نیستم 

حس میکنم اگ بحث نکنم حقم ضایع میشه 

یا یکی بد عادت میشه یا کوچیک‌میشم 

همچین حسای مزخرفی میاد به ذهنم

مگر دریا مُرد از بی بارانی؟🍃