2777
2789

بخاطر چهارشنبه سوری میگم ..تازه یه عکسی استوری دوستم بود پسر ۹ ساله بخاطر مواد آتش زا سوخته و از دنیا رفته بزار عکسشو آپلود کنم ببینید چ پسر نازی بود

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  

عکس نذار همینطوری دلمون خونه

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت فلسفه این چهارشنبه سوری های سال های اخیرو نفهمیدم،اتیش درست کردن و دور هم جمع شدن و شادی کردن عالیه ولی اینکه ی عده با ترقه و نارنجک و بمب و مین ضد نفر میوفتن ب جون خودشون و بقیه رو هیچ وقت درک نکردم،،اخه ی ادم چرا باید با ی چیزایی شوخی و بازی کنه ک ی سهل انگاری میتونه براش ی درد بزرگ و بیاره،

هیچ وقت فلسفه این چهارشنبه سوری های سال های اخیرو نفهمیدم،اتیش درست کردن و دور هم جمع شدن و شادی کرد ...

وای آره خیلی خطرناکه😣😣😣

زندگی آنقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم ‌

مگه میرن هنوز چهارشنبه سوری؟؟؟

عه من اصلا امسال یادم‌رفته بود ازش هااا...🤪🤪🤪

فکر کردم بخاطر کرونا دیگ چهارشنبه سوری کسی نمیره😐😐😐

عااااشق چهارشنبه سوری ولی اگ‌ خر بازی کسی در نیاره خوبه😆😆😆😆

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍