2821
2789
عنوان

عکس مژه هاتون 😬👀

| مشاهده متن کامل بحث + 7030 بازدید | 39 پست
کی حال داره عکس آپلود کنه بچه ها ریمل مای فوق العادس استفاده کنید حتممما

اره همین اپلود, عکس خ رو مخههه

عه خوبه؟ من تا حالا نداشتم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واییی الهییییی  ☹️☹️☹️ ایشالله زود در بیاد

چهار ماه قبلش هم ریمل زدم داشتم با دستم میکشیدم کلا کنده شد 🤣🤣🤣

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چیشده؟! 😖

بلدنیسم آپلودکنم🙄😐😂

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    
من ی مدت استفاده میکردم فقط, مشکل این بود ک چشمم خیلیی میسوخت دیگ نزدم

با فرچه ریمل تمیز قبل از خواب بزن و خیلی نزدیک ریشه نزن که اون حرارتی که ازش ساطع میشه باعث سوزش چشمت بشه

نه چون به ریشه مژه نزدیک نکردم اگر به ریشه نزنی نمیریزه ولی چون به ریشه میزنی چرب شدنش باعث بستن من ...

عه جدی اره من به ریشه هم میزدم یعنی به ساقه زیاد میزدم بعد خودش لیز میخورد میرسید تا ریشه و بعد چند روز میدیدم ریشه مژم متورم شده و وقتی بهش دست میزدم خیلی راحت خودشو ول میکرد 

با فرچه ریمل تمیز قبل از خواب بزن و خیلی نزدیک ریشه نزن که اون حرارتی که ازش ساطع میشه باعث سوزش چشم ...

اهااا من خیلی میزدم فک کنم واس, همون میسوزوند 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عه جدی اره من به ریشه هم میزدم یعنی به ساقه زیاد میزدم بعد خودش لیز میخورد میرسید تا ریشه و بعد چند ...

عزیزم هر چی بیشتر بزنی تاثیر نداره که

کم هم بزنی به مرور زمان جواب میده و اینکه شانس اوردی گل مژه نشدی چون به ریشه میزدی ممکن بود عفونت کنه چشمات

Fhijvcdhookhcxxxxcjkjcxxzzcjccghj+vcxxxxvjkkdndbsjjshsvvshkdodjsvsccfkslsksvsscsgj https://ww ...

من کلا ریمل زیاد نمیزنم ی دور  نهایت دو دور میکشم فرچه رو  نمیدونم چرا انگار غوطه ورم تو ریمل😧

عزیزم هر چی بیشتر بزنی تاثیر نداره که کم هم بزنی به مرور زمان جواب میده و اینکه شانس اوردی گل مژه ن ...

ی بار تا مرز عفونت پیش رفتم اتفاقا 

خیلی باحاله

حتما میگیرم