2777
2789
مرسی عزیزم .اخه خیلی درد دارم اصلا نمیتونم بخوابم 

طبیعیه عزیزم نگران نباش رحم داره بزرگ میشه و واسه نی نی جون جا باز میکنه، من بارداری دوممه و با اطمینان بهت میگم ک این درد طبیعیه جای هیچ نگرانی ای نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم من الان توی ۱۸ هفته بازم درد دارم با نفس کشیدن هم درد میگیره ولی دائم نیست یه وقتایی فق ...

با سلامتی عزیزم ایشالا با سلامتی بدنیا بیاد منم استراحتم ولی خیلی درد داشتم غیر طبیعی بود برام 

تا کی ادامه دارم میترسم میگم یوقت مشکلی پیش نیومده باشه خدای نکرده 

یادمه زمان بارداری که خیلی دلم درد میکرد یکسره کمرم و زیر دلم رو چرب میکردم با روغن زیتون یا کره کمی توش چها زیره اینا و همیشه میبینم با یک شالذنخی خیلی تاثیر داشت

من الان هفته ۷ هستم و بعضی وقتا درد دارم فکر میکنم میخوام پریود بشم ولی دکتر گفته رحمم داره بزرگ میش ...

با سلامتی زایمان کنی عزیزم اره شنیدم ولی خب چون تجربه اوله یکم ترسیدم 

فقط سعی کن تو سه ماهه اول بارداریت خیلی مراقب باشی چیز سنگین بلند نکن پهلوهاتم سعی کن گرم نگه داری خ ...

مگه بعد بارداری تاثیر داره ؟؟ موقع لقاح جنسیت معلومه فکر نمیکنم تاثیر داشته باشه

مبارکه😍من تا ۴ ماه بارداری هر ماه موقع موعدم درد داشتم نگران نباش طبیعیه فقط فعلا استراحت کن

ممنونم عزیزم فعلا که کار خاصی نمیکنم از قبل کمر دردم دارم یکم نگرانم 

فقط سعی کن تو سه ماهه اول بارداریت خیلی مراقب باشی چیز سنگین بلند نکن پهلوهاتم سعی کن گرم نگه داری خ ...

فقط سالم باشه ایشالا اتفاقا امروز یدونه خرما خوردم اونم با ترسو لرز گفتم نکنه گرمیه بخورم بد باشه یعنی عیبی نداره بخوره؟خیلی جاها نوشتن نخور