2777
2789

مبارکت باشه، آره عزیزم اوایل بارداری همین هست بخاطر لانه گزینی درد میگیره، بعدش هم چون رحم بزرگ میشه و میخواد واسه بچه جا باز کنه درد میکنه،کلا تا 4ماه دل درد رو داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم .اخه خیلی درد دارم اصلا نمیتونم بخوابم 

طبیعیه عزیزم من الان توی ۱۸ هفته بازم درد دارم با نفس کشیدن هم درد میگیره ولی دائم نیست یه وقتایی فقط اوایل که انقد درد داشت نمیتونستم برم دستشویی استراحت کن بهتر میشی 

من الان هفته ۷ هستم و بعضی وقتا درد دارم فکر میکنم میخوام پریود بشم ولی دکتر گفته رحمم داره بزرگ میشه درد میگیره 

و دوستان ی سوال من تا هفته پیش به شدت سینه‌هام بزرگ شده بودن و درد میکردن ولی وارد هفته هفتم که شدم هم درد کمتر شد هم یکم کوچیک شدن خواستم بپرسم طبیعیه؟ و علتش چیه چرا یهو کوچیک شدن؟

تا کی ادامه دارم میترسم میگم یوقت مشکلی پیش نیومده باشه خدای نکرده 

ن عزیزم نگران نباش طبیعیه، من تا 4ماهگی،الانم بعضی وقتا زیاد میشینم یا کار میکنم خیلی درد میگیره