2777
2789
عنوان

پسرم 2ماهشه

168 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم 

من پسرم 28٠0ب دنیا اومد بعد 15روز شد 2400

بعد با کمک شیر خشک شد 3کیلو

الان 2ماهشه و 36٠0وزنشه

امااا خیلی بد شیر میخوره 

دکتر ک بردیمش. گفتن اگه دیر می آوردی تشنج می‌کرد دستور بستری داده

الان از دماغ ب معدش لوله رد کردن از اونجا بهش شیر میدن

پسر من گشنشه میخواد بخوره اما نمیتونه  انگار قورت بده 

تاحالا 4تا شیر خشک عوض کردیم 

مثلا ی وقتایی ک 5.6ساعت معدش خالیه 30تا شیر. میخوره اما بعدش ی میک میزنه توف میکنه میخواد اما نمیتونه بخوره 

الان شیر خشکش نئوکیته ک آزاد اصلا نمیشه خرید داروخانه 24فروردین فقط داره و میگه ازادش 97 دلاره سهمیه ثبت نام کردیم ار همون داروخانه خیلی کم دادن بهمون 

میخواستم از مامانای گل بپرسم بچتون اینجوری بوده یا کسی که از آشناهاتون کی خوب میشه و چرا اینجوری شده 

من مامان آریوانم.همون اکانت پسرفندوقیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیتونه قورت بده اصلا بنظرشما مرخص شه میتونه خودش بخوره؟ 

آره بابا میتونه 

یاد میگیره بخوره 

الان اورژانسی بهش شیر میدند وزنش بره بالا خطر نداشته باشه 

از همون اول بلد نبود

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
آره بابا میتونه  یاد میگیره بخوره  الان اورژانسی بهش شیر میدند وزنش بره بالا خطر نداشته ...

بله اما اولا چون معدش کوچیک بود با همون مقدارکم سیر میشد اما الان دلش میخواد اما نمیتونه 

شکاف کام خفیف و شدید داره  انتهای کام دهانشون سوراخ میشه و عمل بلع شیر سخته فردا به دکتر بچه ...

خیلی ممنون گلم دستت دردنکنه فردا حتما بهش میگم🌺

شکاف کام خفیف و شدید داره  انتهای کام دهانشون سوراخ میشه و عمل بلع شیر سخته فردا به دکتر بچه ...

به دکتر شیفت گفتم. گفت نه اونجوری بود شیر از دماغش بیرون میزد