2777
2789
عنوان

درد پری و دی کمکــــــــ😓🤕

90 بازدید | 14 پست

سلام.صبحتون بخیر

دندون عقلم و کشیدم.باید جراحی میشد بخاطر درد شدیدی که بعد جراحی داشتم دکتر بهم مسکن و ارامبخشداد.از دندونپزشکی برگشتم دیدم پری شدم.ولی همونقدر بود.موقع موعدمم هست.شکمم بادکرده.درد زیاد دارم مسکنارم قطع کردم ک خون نمونه تو شکمم بیاد بریزه ولی دریغ از سه قطره.سومین روزمه.چی بخورم بیاد و دردم اروم شه.رنگشم خیلی تیره هست

خدایا مرسی😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین بودم ی قرص اهن خوردم شرو شد

ولی خیلییییییییییییییییییییی بت فشار میاره قرصه از درد میمیری و زنده میشی اگ تحمل نداری همون عرق زیره بخور

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊
منم همین بودم ی قرص اهن خوردم شرو شد ولی خیلییییییییییییییییییییی بت فشار میاره قرصه از درد میمیری ...

انگار درد زایمانهـ.تو شکمم انگار نخ بستن میشن.وقتی دردم میگیره نفسم نمیتونم بکشم فقط خودمو سفت میکنم دست و پامو تو شکمم جمع میکنم

خدایا مرسی😍❤
انگار درد زایمانهـ.تو شکمم انگار نخ بستن میشن.وقتی دردم میگیره نفسم نمیتونم بکشم فقط خودمو سفت میکنم ...

من دیروز صب شروع شد قطره ای میومد ولی درد نداشتم

یه قرص اهن خوردم دردش زیاددددد شد ولی دیگ قطره ای نبود 

دردشم یه روزه اگ تحمل داری ی اهن بخور 

اگ نه زیره فقط

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊
الان میخورم