بچه ها کسی هست این کتاب و خونده باشه یا فیلمش و دیده باشه؟
ایا نتیجه ای گرفتین؟ در کل نقد و نظرتون راجبش چیه؟
من امروز این کتاب به دستم رسید خواستم قبل مطالعه نظرات شما رو بدونم😍😘
من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مستندش رو دیدم اره من دوست داشتم خیلی هم برام تاثیر داشت درمورد قانون جذب و انرژی مثبت و اینجور چیزاست بعضیا اعتقاد ندارن ولی من به شخصه تجربه قانون جذب رو داشتم و دیدم اثرش رو ولی دیگه چون مستندشو دیده بودم کتابشو نخوندم
من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳
مستندش رو دیدم اره من دوست داشتم خیلی هم برام تاثیر داشت درمورد قانون جذب و انرژی مثبت و اینجور چیزا ...
منم قانون جذب انجام میدم و چند بار موفق شدم😍