2777
2789
عنوان

شیرم کمه خواهشا بگیدچیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 63 پست
شیرخشک‌چی میدی؟چندوعده؟و هروعده چند پیمونه؟

دکتر گف یه وعده دیدی کم دووعده بده فرداش دیدی کمه۳وعده کن گف یه روز اززیاد شروع نکن

آپتامل بهترین شیر هست نزدیکترین شیر مادر هست  نان هم برا معده خیلی بچه ها خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارمغز ازکجابخرم؟شیرینی تر بچتو اذیت نمیکنه؟

پسته بادام فندق بادام زمینی 

رو بگیر

خودت اسیاب کن.

نه اذیتش نمیکنه.

باید خوراکی های گرم بخوری و خوراکی که شیرت باهاش زیاد میشه رو پیدا کنی.

من حتی با مرغ هم بیشتر میشه

ببخش اویشن براچی؟

عزیزم واسه دل درد و رفلاکس و آرامش نینی عالیه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خرماهرروز میخورم ،چایی کمرنگ ،شیر ولرم،آویشنم حتما تست میکنم،ممنون

عزیزم شیر دیگه اصلا نخور.

لبنیات باعث دل پیچه و رفلاکس و اینا میشه.

اصلا تا چهار پنج ماهگی نوزاد نخور.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

برنج و ماکارانی یک روز درمیون میخورم

ماکارونیت بدون سویا باشه عزیزم.

زیره بخور.

شوید پلو خیلی شیرو زیاد میکنه بخاطر شویدش.عالیه.

آرامش و خواب کافی هم خیلی مؤثره.

واقعا گلم😍 اخه میگن رفلاکس درمان نداره پس میدم میشه اندازه وطرز تهیه دادنشم بگی برام باچی بدم

بله عزیزم.واقعا تأثیر داره.

ببین عزیزم میوه ی به هم واسه درمان رفلاکس نوزاد عالیه.چای به بخور.مربای به.خورشت به بخور تا از تو شیرت به نینیت هم برسه.

عزیزم مثل چای یه قوری دم کن روزی دو تا لیوان یا دو تا فنجون با نبات بخور.

روغن ارده یا روغن کنجد اگه دارین معده ی نینی رو به مدت ده الی بیست دقیقه در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده رفلاکسش خوب میشه.

بهت قول میدم گلم.

انجام میدم بیچاره شکمش مثل بزرگترا همش صدامیده برابیخوابیش درمان داری؟

عزیزم نفخ داره که شکمش صدا میده.

خیلی باید تو خوردنت مراعات کنی گلم.

قنداق بهترین راهه.با یه روسری نازک قنداقش کن و بذار تو گهواره و یا رو پات البته گهواره بهتره تکونش بده تا خوابش ببره.

در ضمن زیر سرش باید شیب دار باشه مثل حالت تخت بیمارستان.چون شیر که بیاد تو گلوش ازخواب بیدارش میکنه ولی وقتی زیر سرش بلند باشه شیر تا بالا نمیاد گلم.قنداقش حتما حتما حتما بکن چون دست و پاش تکون نمیخوره و بهتر لالا میکنه.آروغش را حتما بگیر حتی اگه خواب باشه و طول بکشه.

عزیزم نفخ داره که شکمش صدا میده. خیلی باید تو خوردنت مراعات کنی گلم. قنداق بهترین راهه.با یه روسری ...

قنداق اینا اصلا اروم نمیشه ازصبح ۷یکسر جیخ میزنه

خودمن مریضم سزارین کردم کمردرد اینا دارم

مامانمم الان خواب واستراحت نداره

قنداق اینا اصلا اروم نمیشه ازصبح ۷یکسر جیخ میزنه خودمن مریضم سزارین کردم کمردرد اینا دارم مامانمم ...

واای عزیزم.

پس خیلی دلش درد میکنه.

دارو بهش بده.

برو داروخونه قطره ی دایمتیکون بخر براش.

مخصوص دل درد نینی هستش.

قیمتش هم ارزونه فکر کنم شیش هفت تومنه.

هر هشت ساعت هفت قطره بهش بده.

آب روی آتیشه.

قنداق اینا اصلا اروم نمیشه ازصبح ۷یکسر جیخ میزنه خودمن مریضم سزارین کردم کمردرد اینا دارم مامانمم ...

قطره کولیکز المانیه تا سه بار در روز هربار هشت قطره با شیرت رقیق کن بده بخوره،روش نوشته یه ربع قبل غذا اما من قبل شروع شیردهی میدم خوبه

واای عزیزم. پس خیلی دلش درد میکنه. دارو بهش بده. برو داروخونه قطره ی دایمتیکون بخر براش. مخصوص د ...

دایمتکون اثر نکرد پولش مهم نیس فقط خوب شه

استارجان گفتن کولیکز بدیم بابام گفتم داره میره بخره😔ازشانسمونم هواانقدر برفی دلم میگیره