بچم دوماهشه همش میخاد سینم دهنش باشه، اینجور نیست که باشیرمن بخابه فقط عصر یکبار و شب که وقت خوابشه باشیرمن میخابه،بقیه ساعات روز خوابش سبکه،موقع خواب هم باید سینم داخل دهنش باشه،چیکارکنم شیرم سیرش کنه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمام اینهایی که دوستان گفتند فوق العاده است...اما یک خانمی تو این نی نی سایت چیزی به من گفت خدا الهی خیرش بده ..
چیزی که گفته بود این بود : برو از عطاری ده هزار تومن کنجد سیاه بگیر روزی یک قاشق غذاخوری صبح به صبح بجو .شیرت رو چرب می کنه ...کار سختی هم نیست بریز تو شیشه بگذار روی کابینت ..
کاهوووو بخور خیلی شیر زیادمیکنه هرروز بخور منم ۲۴روزه دارم یه نی نی بی خوابی داره نمیخوابه و ...
عزیزم کاهو سرد و نفاخه.
اصلا برای ماههای اول شیردهی توصیه نمیشه.
قطعش کنید لطفا و فقط مایعات بخورید تا شیرتون زیاد و روان بشه.
رطب بخورید.چای نبات کم رنگ.دم کرده ی آویشن.آب.عسل.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
دم کرده رازیانه هشت روزه مرتب خوردم،گالاکتومیدو ترومام خوردم،سوپ جو،کره حیوانی و عسل و ....خیلی چیزا ...
بانو جان از مصرف سیاه دانه غافل نشو هم واسه دل درد بچه خوبه هم شیرتو زیاد میکنه و هم شیرتو چرب میکنه.بریز رو برنجت و خوب بجو و قورتش بده.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.