2777
2789
عنوان

شیرم کمه خواهشا بگیدچیکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 63 پست
چهارمغز ازکجابخرم؟شیرینی تر بچتو اذیت نمیکنه؟

کاهوووو بخور خیلی شیر زیادمیکنه هرروز بخور 

منم ۲۴روزه دارم یه نی نی

بی خوابی داره نمیخوابه وقتیم بیدار همه اش میگه بده بخورم اینم برامعدش خوب نیس معده دردمیگیره

نمیدونم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهوووو بخور خیلی شیر زیادمیکنه هرروز بخور  منم ۲۴روزه دارم یه نی نی بی خوابی داره نمیخوابه و ...

وای اره همش زیر سینمه،کاهو هم تست کردم ،نمیدونم  چقد باید بخورم دیگه😔

وای اره همش زیر سینمه،کاهو هم تست کردم ،نمیدونم  چقد باید بخورم دیگه😔

عزیزم من به دکتر گفتم‌برام شیرخشک نوشته

گفته کم بده کلاشیر کم بدم برا معده اش خوب نیس اون بچه هست نمیفهمه درد معده رو معدش دردمیگیره میخواد چون سینه مادر حس ارامش میده فکرمیکنه معده اش خوب میشه درحالی که باخوردنش دردش بدترم میشه

تمام اینهایی که دوستان گفتند فوق العاده است...اما یک خانمی تو این نی نی سایت چیزی به من گفت خدا الهی خیرش بده ..

چیزی که گفته بود این بود : برو از عطاری ده هزار تومن کنجد سیاه بگیر روزی یک قاشق غذاخوری صبح به صبح بجو .شیرت رو چرب می کنه ...کار سختی هم نیست بریز تو شیشه بگذار روی کابینت ..

دم کرده رازیانه هشت روزه مرتب خوردم،گالاکتومیدو ترومام خوردم،سوپ جو،کره حیوانی و عسل و ....خیلی چیزا ...

بخور رازیانه رو مایعات زیادبخور رشته میگن خوبه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
کاهوووو بخور خیلی شیر زیادمیکنه هرروز بخور  منم ۲۴روزه دارم یه نی نی بی خوابی داره نمیخوابه و ...

عزیزم کاهو سرد و نفاخه.

اصلا برای ماههای اول شیردهی توصیه نمیشه.

قطعش کنید لطفا و فقط مایعات بخورید تا شیرتون زیاد و روان بشه.

رطب بخورید.چای نبات کم رنگ.دم کرده ی آویشن.آب.عسل.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

دم کرده رازیانه هشت روزه مرتب خوردم،گالاکتومیدو ترومام خوردم،سوپ جو،کره حیوانی و عسل و ....خیلی چیزا ...

بانو جان از مصرف سیاه دانه غافل نشو هم واسه دل درد بچه خوبه هم شیرتو زیاد میکنه و هم شیرتو چرب میکنه.بریز رو برنجت و خوب بجو و قورتش بده.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

قطره شیرافزا بخر از داروخانه و استفاده کن!!  آب زیاد بخور!!  برای من ماست عالی بود!!

کلا بعضی از بچه ها از مک زدن خوششون میاد ربطی به سیر نشدن نداره!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤