شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
سلام خوبی عزیزم منم بودم مثل شما اما عمبرنثارا یا همون مدفوع الاغ از عطاری گرفتم روی زغال دود دادم خودم موندم بالای دودش الان ی ساله کامل کامل خوب شدم خداروشکر
من حاملم خسته شدم از ترشح و بووو از بس تکرر ادرارم دارما هی بووو میدم اه😬
شما هم عزیزم اب زیاد بخور چیزای ترش مثل پرتقال و اب لیمو بخور شربت آبلیمو کم شیرین درست کن مدام بخور لباس زیر نپوش یا مدام عوض کن چاره نیست چون نمیشه کارهای دیگه کرد همینا باید انجام داد منم درگیرشم چاره نی
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
پس این کارا بکن انشالله جواب بگیری جوشانده پونه هم عالیه
این پماد عالیههههه من در کنار همین و یـه شیافت و یه قرص دیگه تو یه هفته عفونتم کااملا از بین رفت یسال و ۴ ماه کامل عفونت داشتم و هر چی انبرنسا هم دود کردم فایده نداشت.الان ۸ ماهه هیچ عفونتی ندارم
خدایا همه مریضا رو شفابده و وضعیت مملکتمون رو سر و سامون بده و مشکلات همه رو حل کن و کرونا رو از بین ببر و سلامتی رو به همه ما و عزیزانمون عطا کن ودل همه منتظرا رو شاد بگردان و دامنشون رو سبز کن و دل من رو هم شاد کن و منم نی نی هامو سالم و سلامت بغل بگیرم و حس خوب مادر شدن رو تجربه کنم.میشه برای حاجت روائیم صلوات بفرستین🙏الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.🙏☝خــدایــا شـــکرت بــه خاطــر هــدیــه هــایی ک بهــمون دادی.