2777
2789
عنوان

خانمایی که خواهرشوهر دارین خواهشا بیاین راهنمایی میخوام...

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 53 پست
من خودم خواهر شوهرم تا حالا همچین کاری نکردم

خوشبحال عروستون خیلی فهمیده ای وافعا

اینا با مادرشوهرم میشینن غیبت کردن عروسا هیچم از خوبیات یادشون نمیمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوره شرایطم  خودت چطوری باهاشون رفتارت خوبه؟گرم میگیری؟حالا یه ظرف شستتن که چیزی ازمون ...

من خیلی رفت و امد میکردم همش باهاشون میگفتم میخندیدم حتی گاهی ظرفایی که خودشون خورده بودنم من میشستم حتی جاریم میخواست بیاد همه داشتن حاضر میشدن من میوه میشستم همش بهشون میگم کاری داری کمکت کنم میگن نه بعدش پشت سرم صفحه میزارن

اخرین بارم که طرفارو نشستم واقعا خستم بود گفتن چرا نشست!!! هرکاری بکنم ایراده توش

موندم چکار کنم خوبی میکنم میشم ادم بد بدی بکنم بازم بدم

چجوریه خواهر شوهر و برادر شوهر در هر صورت بلا استثنا نباشه بهتره پس عروس هم نباشه بهتره 

اصلا نباید زیاد باهاشون قاطی شد هرکاری بکنی بازم ادم بده تویی اولش میگن مثل خواهرمونی بعد هیچیشون حسابت نمیکنن

کارخوبی کردی اعصاب خودت راحتتره. بی احترامی هم نکن ولی خیلی هم خودت وصمیمی نکن 

تا یکم میخوام ارامش داشته باشم جر و بحثاشون اعصاب نمیزاره واسم حتی بچه خواهرشوهرم میاد خونمون دست به همه چی میزنه خواهرشوهرم میگه نباید به بچه بگی بشین نکن خلاقیت بچه کم میشه😐😐😐

نمیدونم سرمو کجا بکوبم با طرز فکرشون

دقیقا میخوام رفتارمو باهاشون عوض کنم فایده نداره نباید صمیمی بشم هوا برشون میداره

اصلا نباید زیاد باهاشون قاطی شد هرکاری بکنی بازم ادم بده تویی اولش میگن مثل خواهرمونی بعد هیچیشون حس ...

والا نظر منم بعنوان خواهر شوهر همینه

به هیچ عنوان نباید با عروس قاطی شد

با عروس های بعدیمون قطعا قاطی نخواهم شد

ازدواج کنم هم با خواهر شوهر قاطی نمیشم

خواهر ک نمیتونن باشن

خواهر فقط تنی

از ی پدر و مادر

من خیلی رفت و امد میکردم همش باهاشون میگفتم میخندیدم حتی گاهی ظرفایی که خودشون خورده بودنم من میشستم ...

درکت میکنم کاملا چکار میشه کرد فقط یه تجربه از من اصلا اصلا هرص نخور خودتو اذیت نکن فقط شاد باش بیخیال حرف دیگران انقدر بی اهمیت باش که خودشون بیخیال بشن کلا 

بهترین کار الان سکوت نه سکوتی که از درون هرص بخوریا یه گوش در یه گوش دروازه حرفا رو از ذهنت دور بریز 

هر چقدر گله کنی و پشت سرشون حرف بزنی بیشتر اذیت میشن وقتی شوهرت ببینه که خودشون پشت سرت بد میگن و تو خوبی بگی میفهمه تقصر تو نیست و به نفعته بچه که نیست خوب و از بد تشخیص میده دیگه

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*
همه هینجورن  خووووووووش به حال اونایی که نه خواهر شوهر دارن نه برادر شوهر هر کی اینجوریه بلای ...

واقعا کلافه شدم دلم خوش بود مثل خواهرای نداشتمن امیدوارم سر خودشون بیاد هرکاری و هرحرفی که زدن

درکت میکنم کاملا چکار میشه کرد فقط یه تجربه از من اصلا اصلا هرص نخور خودتو اذیت نکن فقط شاد باش بیخی ...

بیشتر اذیت میشی اشتباه تایپ کردم

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*
وووااااا🙄🙄🙄بگوخلاقیت بچه توبذارتوخونه خودت شکوفا بشه ن خونه دیگران

دقیقا حتی اجازه ندارم بهش بگم نکن بشین فوری قهر میکنه!!! ازین ببعد دارم براش جرات داره دست به وسایل بزنه😤

دقیقا حتی اجازه ندارم بهش بگم نکن بشین فوری قهر میکنه!!! ازین ببعد دارم براش جرات داره دست به وسایل ...

ماهی و هروقت از اب بگیری تازه است. قهرکنه ک کنه وسایل زندگیت و روح و روان خودت داغون بشه ک استعدادبچه یکی دیگه شکوفا بشه میخوام نشه

درکت میکنم کاملا چکار میشه کرد فقط یه تجربه از من اصلا اصلا هرص نخور خودتو اذیت نکن فقط شاد باش بیخی ...

ممنون از توصیت گلم

انقد عصبیم کردن با حرفاشون که همش تو ذهنم دارم مرور میکنم قلبم درد گرفته باید سعی کنم بیخیال باشم اون جاریمم خیلی بیخیاله فقط داره میچزونه اینارو! کاش یکم ازش یاد میگرفتم