2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن؟بعدا ولش کنم میشم زود؟

بستگی ب بدنت داره 

مثلا من اصلا پریود نمیشم مگه با زور قرص و امپول

من بخورم ال دی رو پریود نمیشم ولی کسی ک تخمدانش خیلی قویه و مثل ساعت ماه ب ماه پریود میشع اون فرق داره بدنش

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بستگی ب بدنت داره  مثلا من اصلا پریود نمیشم مگه با زور قرص و امپول من بخورم ال دی رو پریود نم ...

منم نمیشدم.شاید یکی دوسال.ولی لاغر کردم سی چهل کیلو و البته روزی یهدساعت پیاده روی الان دیگه الحمدلله خوب شدم.قبلا فقط علاجم دوفاستون بود

منم نمیشدم.شاید یکی دوسال.ولی لاغر کردم سی چهل کیلو و البته روزی یهدساعت پیاده روی الان دیگه الحمدلل ...

الان خود به خود پریود میشی؟

من از اول همینجوری بودم یعنی بیست سالم بود پریود نمیشدم رفتم دکتر چرا پریود نمیشم؟گفت کیست داری😐

منم اضافه وزن دارم حدود ۲۵ کیلو باید کم کنم ولی خب بیست سالم ک بود لاغر بودم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان خود به خود پریود میشی؟ من از اول همینجوری بودم یعنی بیست سالم بود پریود نمیشدم رفتم دکتر چرا پ ...

آره الان دیگه میشم.

ولی ورزش پیاده روی فقط عالیه.اونو انجام بده شاید بی تحرک بودین