2777
2789

چرا هیچوقت ب من تیکه نمیزازن وقتی چادرم سرمه و حجابم کامله و نیشم باز نیس تو مغازه ی مرد قریبه

خودم با چشم خودم دیدم رفتم تو مغازه ساحلی بخرم یک زنه بدحجاب داشت با مرد فروشنده میخندید آخر مرده بهش گفت یک اتاقم بالا داریم  اگ پایه باشین 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت به جای اینکه به دخترا بگن با حجاب باشید پسرارو متوجه کنن که حق ندارن به کسی چشم چرونی کنن

که این امر امکان ناپذیره چون اینجا زنان بر علیه زنانن

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
بسه خاهشا  خودتون دلتون میخواد بهتون طعنه بزنن مانتوی جلو باز ک برجستگی واژن قشنگ دیده میشه یا ...

فک نلنم۔پوشش اسی دراین حدباشہ،ولی درکل مانتوی جلوبازبسیارزنندہ اس،حتی ماکہ خانومیم میبینیم اصلاجالب نیس چہ برسہ مردببینہ😕

وخدایی که بشددددت کافیست❣
چرا هیچوقت ب من تیکه نمیزازن وقتی چادرم سرمه و حجابم کامله و نیشم باز نیس تو مغازه ی مرد قریبه خودم ...

شما فکر کردی خودت فقط خوب هستی و خوب میپوشی و سنگین هستی. ایشاا... یه مریض بهت یچی میپرونه بعد از این طرز فکر مغرورانتون خارج میشید

بهرحال مشکل از آقایونه ، چرا کشورای دیگه هم چشم چرونی هست؟؟؟ پس ب پوشش ما ربطی نداره ، مردای اینجوری ...

کشواری دیگه قانونشون آزادیه پوششه به خاطر همونه فکر میکنم 

اما تو کشور اسلامی قانونش اینه که باید طبق اسلام پوشش درست باشه 

به همین دلیله که اگه ی نفر حجابش فرق کنه و مثلا بد حجاب باشه 

خیلی تو چشم بیاد  و دیده بشه

کشواری دیگه قانونشون آزادیه پوششه به خاطر همونه فکر میکنم  اما تو کشور اسلامی قانونش این ...

چی بگم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

حرفتون کاملا منطقیه فقط یه کم با لحن بدی گفتین.

اخه همه چیزو میندازن پای مردا .وقتی بهشون تیکه میندازم باید ریشه یابی کنن ک اول من چ مشکلی داشتم ک این آقا ب خودش اجازه داد اینطوری بهم بگه شاید حجابم درخور من نیس .این حقیقتیه ک هیشکی باورش نمیکنه 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
بهرحال مشکل از آقایونه ، چرا کشورای دیگه هم چشم چرونی هست؟؟؟ پس ب پوشش ما ربطی نداره ، مردای اینجوری ...

ببینید واقعیت اینه که آقایون یه حس غریزی دارن که ما نباید باعث تحریکشون بشیم.کار سختی هم نیست.خودمون سختش میکنیم.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤