2777
2789
عنوان

خیلی ناخن هام زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 21 پست

عزیزم چون که داری بچه شیر میدی کلسیم بدنت کم میشه..کلسیوم کم باعث میشه پوسته پوسته بشه کنار ناخنات...خیلی حواست به خودت باشه ها استخونات پوک میشن و دندونات میریزن...تو داری بچه شیر میدی باید حتما لبنیات و اینا بخوری و برو پیش دکتر که بدنتو نذاری پای بچت...این نظر منه عزیزم⚘

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چون که داری بچه شیر میدی کلسیم بدنت کم میشه..کلسیوم کم باعث میشه پوسته پوسته بشه کنار ناخنات.. ...

ممنون از نظرت عزیزم.پسرم ب لبنیات حساسیت داره.ولی حتما برم دکتر 

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
یکم ارثی هست. اما میوه و شیر بخوری بهتر میشه. والا منم ناخونام کوتاه باشه هیچ جذابیت خاصی نداره اما ...

اخه ناخنام پهنو و کوچیکه ،بلندم بشه زیاد جالب نمیشه

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
خیلی خوبه 

چی

ممنون از نظرت عزیزم.پسرم ب لبنیات حساسیت داره.ولی حتما برم دکتر 

خواهش میکنم عزیزم..اخه میدونی دوست خودم همسن منه ۱۹ سالشه یه دوقلو آورده...والا شیره جونشو کشیدن این دوتا...کمر درد پا درد دندوناشو کشیده موهاش سفید شده به خودش نمیرسه شما به خودت برس م دکترتم برو نسل ماها واس بچه دار شدن یکم ضعیف تریم از قدیمیا متوجه ای که..این خورد و خوراکا و ...⚘

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..