2777
2789
عنوان

وقت برای ناخن گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست
غسل جبیره

غسل جبیره😏

فقط وقتی مجاز به انجامشی که خوردن آب به اون نقطه از بدنت برات ضرر داشته باشه.

مثل زخم بودن عضوی از بدنت

میشه برای شادی روح پدرم و آمرزشش صلوات بفرستین🙏🖤من هر موقع تو نی‌نی‌سایت امضایی رو ببینم که درخواست صلوات و دعا داره انجام میدم .حالا شماها هم برای من جبران کنین و برای پدرم دعا کنید.از همتون ممنونم.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمخدا پدرمو بیامرز و با شهدا محشورش کن. الهی آمین🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم بخاطر همین غسل شوهرم نمیزاره کاشت انجام بدم 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بدلیل اینکه آب به ناخن نمی رسه و مانع به حساب میاد غسل و وضو باطله

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
من حکم مکارم شیرازی رو برای غسل و وضوی جبیره همینجا برات آپلود میکنم😏

باشه عزیزم شما کاشت نکن چرا انقد تو سایت همع دنبال دعوان

شما سوال پرسیدی من جواب دادم

بدهکارتون که نیستیم گلم!

"انرژی مثبت اگر آدم بود"

بیا برات اپلود کردم

به نظر آیت‌الله مکارم کاشت ناخن در صورت ضرورت اشکال ندارد. در هر صورت اگر کسی ناخن مصنوعی بکارد، در صورت امکان می‌بایست برای وضو و غسل ناخن مصنوعی را بردارد، اما اگر برداشتن آن ممکن نباشد یا موجب حرج و سختی غیرقابل تحمل باشد، به صورت جبیره‌ای وضو و غسل را انجام دهد (یعنی روی ناخن مصنوعی دست تر بکشد) وضو و غسل صحیح است. (آیت‌الله مکارم، استفتائات واحد پاسخ به سؤالات جامعةالزهرا، جزوه غسل، صفحه 16 و 18

"انرژی مثبت اگر آدم بود"
باشه عزیزم شما کاشت نکن چرا انقد تو سایت همع دنبال دعوان شما سوال پرسیدی من جواب دادم بدهکارتون که ...

ببیم من اولین پستم گفتم که دین یه چیز اختیاریه.من خودم نماز نمیخونم ولی هیچوقت منکر نماز نشدم و حکم نمیدم.الان شما هم اگه دوست داری ناخن بکاری ،بکار ولی حکم دین رو عوض نکن.قصدمم خدایی نکرده دعوا نیست دوست عزیز🌹

اینم حکم مکارم...نوشته اگه صرورت نداره ترک کنید.از شما میپرسم آیا کاشت ناخن ضروریه؟؟و نوشته اگه نشه برداشته بشه جبیره غسل کنید.ناخن کاشته رو خیلی راحت میشه بری آرایشگاه و ریمو کنی پس حکم جبیره ساقط میشه.

https://uupload.ir/files/caie_screenshot_۲۰۲۱۰۳۱۱-۱۵۱۶۱۵_chrome.jpg

ببیم من اولین پستم گفتم که دین یه چیز اختیاریه.من خودم نماز نمیخونم ولی هیچوقت منکر نماز نشدم و حکم ...

وقتی ناخن چسبیده به ناخن مصنوعی پس برداشتن و گذاشتنش برای هردفعه غیرممکنه

بازم خودتون میدونید هرکی یه تفسیری داره 

"انرژی مثبت اگر آدم بود"
وقتی ناخن چسبیده به ناخن مصنوعی پس برداشتن و گذاشتنش برای هردفعه غیرممکنه بازم خودتون میدونید هرکی ...

عزیزم نیتش چجوری میشه؟

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
وقتی ناخن چسبیده به ناخن مصنوعی پس برداشتن و گذاشتنش برای هردفعه غیرممکنه بازم خودتون میدونید هرکی ...

ممنون از اینکه نظرت رو گفتی منم خودم کلی رفتم نظرات مختلف هر مرجعی رو خوندم و چند تا رو بررسی کردم 

همه نوشته بودن اگه برداشتنش سخته وضرر میزنه غسل جبیره رو میشه انجام داد مگه اینکه بشه برش داشت و انجام نداد که باطله

با عقل خودم فکر کردم من برم کاشت بکنم برداشتنش واقعا سخته و به ناخنمم ضرر میزنه کاملا 

به ناخنمم ضرر نزنه به احساساتم که ضرر میزنه یعنی احساس مهم نیست  

یه جا دیگه هم خوندم نوشته بود چیزی که مثل قیر باشه که نشه کندش رو جیبره میشه کرد که کاشت هم مثل قیره به نظر من چون باید سوهان بزنن تا برداشته بشه 

...

در آخر یه حرفی بود یکی از دوستام بهم گفت اینکه احکام وضو و غسل برای زمان پیامبر بوده اون موقع هم اینجور چیزا نبوده از اون موقع هم با هر چیزی اولش گفتن نمیشه

یه زمانی شیر حمام هم حرام بوده با اینکه الان میدونیم چقدر مسخره است

در آخرم تصمیم گرفتم  و به این نتیجه رسیدم که غسل و وضو جبیره انجام بدم.