2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا بحث آبرو هس

203 بازدید | 15 پست

امشب برا آبجیم خواستگار میاد 

طرف پسر خوبیه هم خودش هم خونوادش 

ولی عمم با اون خونواده دشمنی داره شدیییید 

حالا همش توگوش بابام خونده که اینا موب نیستن و...

متاسفانه بابامم تحت تاثیر حرفاش قرار گرفته و گفته من اصلا امشب تو این مراسم نمیام و اصن خونه نمیام 

اگه نیاد واقعا زشته جلو اونا! 

چیکار کنم راضی بشه از خر شیطون پیاده بشه 

هرچی میگم با این کارت ارزش دختر خودتو میاری پایین ولی....

انشالله که نظر بابات درست شه و بیاد و انشالله اگه خیر و صلاحه بهم برسن و خوشبخت شن

میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین تا عید یا تو عید با عشقم عقد کنم😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتونین پدرتونو راضی کنین و متوجهش کنین ک تحت تاثیر خواهرشون قرار نگیره و دلیل بدیایی ک خواهرشون گفتن رو بگین ک بخاطر دشمنی و اختلافه ک خیلی خ‌وبه اگه نشه هم میتونین ی بهونه بیارین واسه امشب ک چرا پدرتون حصور نداره اما بعدش چی😶

کاربری از آذر ماه دست منه 

بزار نیاید چرا خودتو‌ناراحت میکنید بگیذ یه کار فوری پیش اومده برا خانوادش تشریف برده اونحا معذرت&nbs ...

اصلا هرچی فک میکنم هیچ بهانه ی قابل توجیهی پیدا نمیکنم برا نبودن بابام 

متاسفانه داداشامم نیسن اینجا

خب میتونین کنسل کنین و ی دلیل بیارین البته اگه بد نمیشه و ناراحت نمیشن یا ک میتونین بهونه بیارین ک پدرتون نیست بمونه واسه ی دوز دیگه اما خب خبر باید از شما باشه دفعه بعد بنطزم بهتره رو پدرتون کار کنین اگه قرار ه جواب مثبت بدین

اصلا هرچی فک میکنم هیچ بهانه ی قابل توجیهی پیدا نمیکنم برا نبودن بابام 

بگو براذخانوادش یه مشکلی پیش اومده برا خاهرش برادرش اینهمه ادم مجبور شده فوری بره نشده دیگه مراسم لغو کنیم ببخشید

لایک نکن جون ننه ت😡بفهم
خب میتونین کنسل کنین و ی دلیل بیارین البته اگه بد نمیشه و ناراحت نمیشن یا ک میتونین بهونه بیارین ک پ ...

دو سه هفته هس هی عقب انداختیم دیگه نشد بهانه بیاریم 

دیروز مامان پسره زنگ زد گفت ما دیگه فردا شب(ینی امشب ) میایم

دو سه هفته هس هی عقب انداختیم دیگه نشد بهانه بیاریم  دیروز مامان پسره زنگ زد گفت ما دیگه فردا ...

انشالله ک پدرتون راضی میشه کسی رو ک قبول داره بگین باهاش صحبت کنه