2777
2789
عنوان

خسته ام از بی پولی

125 بازدید | 10 پست

امروز برای اولین بار آرزوی مرگ کردم از مشکلات 

من خیلی ادم پر انرژی و شاکری هستم کلا دیذم به همه چی مثبته ی سال و نیم هس که شوهرم ورشکست شده بی پولی میکشیم ولی امیدم به خداس همیشه با خودم میگم این روزا تموم میشه ولی دیگه واقعا خیلی بریدم حتی از توکل امید خسته شدم به معنای واقعی ی ماهی میشه انلاین شاپ زدم که بتونم ی درامدی داشته باشم ولی اونم اول راهه نمیتونم روش حساب کنم از خدا میخام بمیرم چون دیگه بی پول نمیشه ادامه داد وقتی شوهرمو اینقذ شکسته میبینم دم عیذی شرمنده میبینم طاقت نمیاره شونه هام دیگه ای خدا کجایی پس ی راهی نشونمون بدی 

خواهر اتفاقیه که افتاده باید از نو شروع کنین باید به شوهرت اعتماد بنفس بده دوباره کارش و شروع کنه حالا یا شغل خودش و شغل دیگه رو ..

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
خواهر اتفاقیه که افتاده باید از نو شروع کنین باید به شوهرت اعتماد بنفس بده دوباره کارش و شروع کنه حا ...

کدوم کار با کدوم سرمایه بخدا دیگه همه چیو باختم امیدمو روحیه مو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم شرايط منم همينه..در حاليكه پدرشوهرم پولش از ميليارد گذشته ..شوهرمم تك فرزنده ..همين الان ١٢ تا خونه خالي و كليييييي زمين و ٤ تا ماشين گرون قيمت دارن..ولي ما مستاجريم و الان ٤ ساله ميگن ميخايم براتون خونه بگيريم..ولي هيچ كمكي نميكنن خيلي هم همسرمو دوس دارن

اصلا نميفهمم چرا اينقد ناخن خشكن براي ي دونه پسرشون

عزيزم شرايط منم همينه..در حاليكه پدرشوهرم پولش از ميليارد گذشته ..شوهرمم تك فرزنده ..همين الان ١٢&nb ...

عزیزم من تو این مدتی که بی پولی کشیدم فهمیدم به هیچ کس نباید تکیه کرد 

شرایط ۸۰ درصد مردم اینجوریه الان 

میدونم چی میکشی خواهر ما هم وضعمون یه جوریه تلان با این ویارم هوس یه ذره اجیل دارم ولی نداریم بخریم😔

حتی ارزو کردم سقط شه نیاد بدبخت شه باهامون 😔

آرامشم آرزوست🌹

اخه الان زمونه جوري شده از صفر نميشه شروع كرد..😔ميخواستم مغازه باز كنم هي منو هيجاني كردن ما پشتتيم و فلان ..مغازه خاليهاشون ي جا افتاده ولي هيچوقت بهم نگفتن اونارو باز كن😔حتا اجارشونم نميدن به كسي 

اصلن باورم نميشه كه پدربزرگ بچم اين همه وضعش خوب باشه و من براي خريد ي لباس بچم منتظر بمونم تا پول دستم بياد

مگه غير از ما كسيو دارن

منم روم نميشه به شوهرم چيزي بگم ميترسم بگه از خونواده خودت كمك بگير كه اونام شرايط كمك ندارن وگرنه دريع نميكردن 

ولشون کنین از خدا بخواین بهتر از اونا بهتون بده

گاهي وقتا ميگم شايد همسرم بچشون نيست كه اينقد نسبت بهش بي تفاوتن😔هرچي ميخرن به فك و فاميل ميگن براي يكي ديگش داده دست ما

الان ١ميلياردو ٧٠٠ ماشين خريدن در حاليكه ٣ تا ديگه گرون قيمت داشتن ولي ما اجاره نشينيم و البته تو پرداخت اجاره كمكمون ميكنن

شرایط ۸۰ درصد مردم اینجوریه الان  میدونم چی میکشی خواهر ما هم وضعمون یه جوریه تلان با این ویار ...

هیج دردی بتر از بی پولی نیس بخدا 

اخه ادم چ کاری میتونه بکنه مریضی نیس بری دکتر به کی دس دراز کنی کسی هم بده یبار دوبار بلاخره که چی 

کدوم کار با کدوم سرمایه بخدا دیگه همه چیو باختم امیدمو روحیه مو 

چند سالشه همه شغل ها که به در امد خاصی نیاز نداره که 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...