2777
2789
عنوان

خرید داغون من 😢بیاید لطفا

702 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها یه پیراهن بلند آنلاین سفارش دادم دیروز رسیده نگم از جنسش که خیلی بد یه پارچه بور سایزش هم با اینکه اندازه های خودم رو داده بودم حداقل سه سایز گشاده مرجع اش کردم ولی فروشنده گفته مرجوع نکن من نمی گیرم از دایرکتم بلاکم کرده

خیلی ناراحتم ۳۵۰ هم پولش رودادم چه کار کنم حالا

هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ....من اون ماهو دادم به تو ...یادگاری 🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخه اعتماد میکنید

آدم میره جنس لباسم میبینه میخره میاد خونه‌پشیمون میشه

آخه ندیده و نشناخته چرا؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

بچه ها افتضاح رسما انگار گونی پوشیدم تو عکس خودش پارچه خیلی مشکی و قشنگ بود ولی الان کاملا بوره

نه# به# خریداینترنتی# 😑

والا من یه شال خریدم خوشکل ترین شالی بود که داشتم 😅 ولی چیزای سایزس رو اینترنتی نمیخرم مثل مانتو شلوار ولی کفشم خریدم عالی بوده

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

اولین بار نبود خرید اینترنتی داشتم معمولا هم راضی هستم نسبتاً اولین بار بود که انقدر افتضاح بود

چرا آخه اعتماد میکنید آدم میره جنس لباسم میبینه میخره میاد خونه‌پشیمون میشه آخه ندیده و نشناخته چر ...

چرا ندیده ؟ عکسش هست دیگه من هر چی سفارش دادم از عکسشون خوشکل تر و شیک تر عمرا جایی از شهرمون همچین چیزی پیدا می کردم 😁

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤