2777
2789

سه روز پیش سر یه موضوعی سر بچم داد زدم عصبانی یه چیزی گفتم بعد ازاون شب دیدم مادرشوهرم منو میبینه روشو برمیگردونه باهام حرف نمیزنه اصلا منم گفتم بیخیال حتما یه چیزیش هس دیشب جاریم اینجا بود گفتم یه شامی درس کنم به هرحال اینجا دور هم باشیم جاریم گفت من میرم صداش میکنم میگم تودعوتش کردی گفتم باشه رفت اومد گفت نیومد منم یه بشقاب پر کردم واسش بردم گفتم چرا نیومدی چیزی شده شروع کرد به داد و بیداد کردن که تو به بچت نگفتی به من گفتی فک کردی منم نفهمم من خیلی شوک شدم چون خدا بالا شاهد بود من با اون نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم به خدا به قران من باتو نبودم اصلا باور نکرد گفتم به روح بابام که خیلی هم دوسش داشتم من باتو نبودم گفت من بچه نیستم خلاصه خیلی قسم خوردم من اهل بی احترامی نیستم دوس دارم باهمه خوب باشم خلاصه جون تک بچمو قسم خوردم مثل سنگ باور نکرد اومدم خونه خودم ده بار امام زمانو صدا کردم گفتم اقا خودتون جوابشو بدین

گفتم به خدا به قران من باتو نبودم اصلا باور نکرد گفتم به روح بابام که خیلی هم دوسش داشتم من باتو نبو ...

چ اهمیتی داره بزار ناراحت باشه بیکاریا

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤